Ana sayfa Dizi Haberleri Talat Bulut’un Erdal Özyağcılar sözleri, Yasak Elma’daki çekişmeyi ortaya çıkarttı!

Talat Bulut’un Erdal Özyağcılar sözleri, Yasak Elma’daki çekişmeyi ortaya çıkarttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisi 4. sezonu ile yoluna güçlü bir şekilde devam ediyor. Dizinin 85. bölümünde ayrılan 5 karakter arasında Halit ve Kerim de vardı.Talat Bulut ve Gökhan Alkan, ekibe düzenlenen parti ile mutlu bir şekilde veda etmişti. Medyapım’ın sahibi Fatih Aksoy’un da yer aldığı bu veda anlarındaki neşeli ortam da sosyal medyada yayınlanmıştı.

Daha sonra ise diziye Hasan Ali Kuyucu karakteri ile katılan Erdal Özyağcılar neden böyle bir değişiklik yapıldığı ile ilgili TV100 kamerasına açıklamada bulunmuştu. Özyağcılar’ın sözleri yoksa Talat Bulut’u rahatsız mı etti? Zira ortada pek de neden yok iken Talat Bulut, Erdal Özyağcılar’ın seyirciye teşekkür ettiği instagram paylaşımından rahatsız olduğunu ifade eden cümleler kurdu.

Öncelikle Erdal Özyağcılar’ın ne söylediğini yeniden hatırlayalım: “Ben sadece Talat Bey’in gayet iyi oyuncu olduğunu biliyorum. Başarıyla da Halit rolünü oynamıştır. Drama gereği, senaryo gereği de böyle bir sona karar vermişler. Öbür arkadaşlar için de öyledir. Fatih (Aksoy) oyuncusuna çok saygı duyan, seven bir yapımcımızdır. Öbürleriyle de konuşmuştur. Hiç aralarında herhangi bir ayrılmadan dolayı bir neden yoktur. Bu sadece, senaryonun artık 85 bölümden sonra yenilenmesi, yeni karakterlerin girmesi ki drama hep böyledir, seyircideki o heyecanı, o ‘şimdi ne olacağı’ ayakta tutmak için onlarla konuşulmuş, sonra da bu bir bayrak yarışı gibi bize geldi.”

Bu röportajdan sonra geçen 1 ayın ardından Talat Bulut, yine TV100 muhabirinin sorusunu yanıtladı. 86.bölümde diziye katılan Erdal Özyağcılar’ın instagram hesabında 86. bölümün totalde birinci olmasını kutlayan mesajı, Bulut’u rahatsız etmiş gibiydi.

Özyağcılar, “Emeği geçenlerin emeğine sağlık. Ekran başında bizleri izleyen seyircilerimize teşekkür ederiz” şeklinde gayet sade ifadelerde bulunmuştu.

Ancak Talat Bulut bu mesajdan rahatsızlığını dile getiren sözleri ile çok şaşırttı. Acaba iki usta oyuncu arasında perde arkasında bir sorun mu yaşandığı sorusu da soruldu.

Talat Bulut'un Erdal Özyağcılar sözleri, Yasak Elma'daki çekişmeyi ortaya çıkarttı! 7

Talat Bulut, anlaşılan bir şeyden rahatsız ama tam olarak da neden rahatsız olduğunu söylememiş olabilir. Acaba Erdal Özyağcılar’ın TV100’e yansıyan ve dizinin ayakta kalması için değişimin şart olduğunu ifade eden açıklamalarından mı rahatsız oldu?

Talat Bulut, Erdal Özyağcılar’ın 24 Kasım 2020 tarihinde instagram’dan paylaştığı mesaj için şöyle konuştu:

“… Hatta Erdal Özyağcılar, 86’da yükselen reytingi görüp sayfasında paylaşmış. Seyirciye teşekkür ediyor. Biz unuttuk onu. Yani hem ben, hem Barış Kılıç, hem Gökhan Alkan olarak unuttuk seyirciye teşekkür etmeyi. İyi ki Erdal Özyağcılar hatırlattı. Biz de seyirciye teşekkür edelim.”

Talat Bulut, bu serzenişinin ardından ise artık Yasak Elma’nın kendisini ilgilendirmediğini söyleyerek de çizgiyi çekti:

“Hem yapımın hem de senaristlerin level atlamak gibi düşünelim. Gidebilecekleri kadar götürecekler. Ama nasıl gidiyor, ne yapılıyor gerçekten de hiçbir fikrim yok. Artık beni ilgilendiren bir dizi değil. İçinde 85 bölüm var oldum ama beni ilgilendiren bir durum yok. Artık o, yapım, kanal, senarist ve seyirci arasındaki bir ilişki.”