Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma senaristlerinin küçük oyununu Talat Bulut bozdu!

Yasak Elma senaristlerinin küçük oyununu Talat Bulut bozdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde 4. sezonda yapımdan ayrılan isimlerden birisi de Talat Bulut oldu… Usta oyuncu, dizide canlandırdığı Halit Argun karakterinin ölmesi ile yapıma veda etmişti. Bulut için sette bir veda partisi de düzenlenmiş ve Medyapım’ın sahibi Faruk Aksoy da katılarak, teşekkür etmişti.

Talat Bulut ile birlikte toplam 5 karakterin 85.bölümde ayrılmasının ardından diziye yeni karakterler geldi. Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan’ın dahil olduğu Yasak Elma reytinglerde önce yukarı yönlü sonra da aşağı yönlü bir grafik çizdi. Heyecanı artırmak için senaristler yeniden Halit Argun karakterine sarıldı ve “Halit yaşıyor mu?” sorusu özellikle sorduruldu. Tabii senaristler heyecan yapmak istiyor ama Talat Bulut’un sözleri ile çok kötü bir duruma düştüler.

TV100 Magazin Hattı’na açıklamalarda bulunan ünlü oyuncu, başlangıcından 85. bölüme kadar her türlü zorlu koşullara rağmen başarılı bir iş çıkardığını düşündüğünü ifade etti. 85. bölümde reytinglerin üst düzeye çıktığını ve bu noktada da bıraktığını hatırlatan Talat Bulut, “Yapım ve senarist farklı bir durum yaratmak adına, seyirciyi rahatlatmak adına da Halit karakterinin ölümü ile sonuçlandı bu iş” diye konuştu.

Senaristlerin “Halit yaşıyor” üzerinden heyecan dalgası yaşatması ise son günlerin konuşulan konusu oldu. Ancak böyle bir durum yok. Yani Talat Bulut’un yeniden diziye dönmesi gibi bir olay yaşanmayacak.

Talat Bulut sözleri ile bunu ortaya koyarken, bir anlamda da reyting yükseltmek adına izleyicileri kandırmaya yönelik olarak senaristlerin oyunu deşifre oldu. Talat Bulut, bu durum ile dalgasını da geçerek şöyle konuştu: “Aslında Halit merdivenden yuvarlandı, 3 kadın tarafından itilip, kafasını demire çarptı sonra ‘hay Allah bayılmışım ben, ne oldu’ diye mi ayılacak. Yok böyle bir şey.”

Senaristlerin heyecanı artırmak için ortaya koyduğu bu durum ne kadar sürecek bilinmez ama Talat Bulut’un diziye dönmek gibi bir durumunun olmadığı çok açık.

Oyuncu, “Hem yapım Fatih Aksoy olarak hem ben karşılıklı birbirimize teşekkür ettik. Bunu ben paylaştım video olarak da. Halit’in merkez hikayede olması, seyircinin beklentisini çok yükseltiyor. Böyle bir sürpriz olabileceği duygusunu yaratmak da Yasak Elma’nın formatına uygun bir duygu ama Halit geri dönmüyor. Halit öldü ve bitti” diyerek konuyu kendi açısından kapattı.