Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan ayrılan Talat Bulut’tan ‘klavye delikanlılarına’ ağır sözler!

Yasak Elma’dan ayrılan Talat Bulut’tan ‘klavye delikanlılarına’ ağır sözler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Yasak Elma’da 4. sezonda Halit Argun karakterine veda eden Talat Bulut, yeni proje tekliflerinin de geldiğini söyledi. Usta oyuncu, biraz dinlenmek istiyor… TV100’e konuşan Talat Bulut, “Teklifler geldi. Yine televizyon dizisi, yine bir film ama istemedim. Şu anda dinlenmeliyim. Omurilik yapımda bir problem var, onu sağlıklı hale getirmek zorundayım” açıklamasında bulundu.

Çok sağlıklı olduğunu ve her türlü çabayı da sergilediğini ifade eden Talat Bulut, beslenmesine dikkat ettiğini ve spor yapmayı da ihmal etmediğini söyledi. Oyuncu, koronadan ve temaslardan kaçınmaya çaba harcadığını da anlattı ve diziden ayrılmasının bu anlamda iyi de olduğuna vurgu yaptı. Talat Bulut, “Çünkü setlerde çok yaygın olmaya başladı virüs yaygını. Şimdi daha iyi yani, korunuyorum” dedi.

Sebze ve balık ağırlıklı beslendiğini anlatan Talat Bulut, “Bu da beni sağlıklı kılıyor, iyi görünüyorum yani. Televizyonda kendi yaş grubuma baktığım zaman fiziği düzgün, karizmatik, seyircinin de örtüşebileceği, özdeşleşebileceği, hayal edebileceği bir duruma sahip olmak” ifadesini kullandı.

Sosyal medyada bir takım paylaşım yapmayı sevdiğini dile getiren Talat Bulut, kendisine yapılan eleştirel yorumlara da sert bir tepki verdi. Dans görüntülerinin eleştirilmesine kızan Bulut, “Ulan sen beceremediğin işi ben yapıyorum, beceremediğin için de bana çamur atıyorsun. Gereksiz, bundan keyif çıkar” dedi.

Sosyal medyada hakaret eden herkes ile uğraştığını ve dava açtığını da anlatan oyuncu, “Haddini bildirmek lazım” ifadesini kullandı. Oyuncu, “klavye delikanlıları” diyerek de tröllere göndermede bulundu.