Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tamer Karadağlı’nın en büyük korkusu ve takıntısı!

Tamer Karadağlı’nın en büyük korkusu ve takıntısı!

tarafından ker_def

Tamer Karadağlı, Çocuklar Duymasın dizisindeki Taşfırın Haluk karakteri ile gönülleri kazandı. Uzun yıllar bu karaktere hayat veren ünlü oyuncu, artık dizinin miadını doldurduğu şeklindeki açıklaması ile geçtiğimiz ay dikkat çekmişti. Ünlü oyuncunun kızı Zeyno, Babalar Günü dolayısı ile babası Tamer Karadağlı ile röportaj yaptı.

Zeyno’nun sorduğu sorular ünlü oyuncunun özelini de ortaya çıkarttı. Boğazına düşkün olan Karadağlı, sürekli yemek yaptığı için dibi tutmayan ve iyi pişiren tencere-tava takıntısı olduğunu söyledi.

“Parmak arası terlik asla giymem. Öyle şıpıdık şıpıdık gezmek bana olmaz” diyerek Taşfırın Haluk gibi tavır sergileyen Tamer Karadağlı, bir kadında aradığı özelliklerin ise zeka, sıcaklık ve samimiyet olduğunu ifade etti.

Tamer Karadağlı'nın en büyük korkusu ve takıntısı! 8

Bir hayranı ile aşk yaşamayı asla kabul etmeyeceğini anlatan Tamer Karadağlı, evlilik konusunda ise “Aklımdan hiç geçmiyor” diyerek düşünmediğini ifade etti.

En büyük eserinin kızı Zeyno olduğunu belirten oyuncu, “İyi ki seni yapmışım, iyi ki baban olmuşum. Şan, şöhret, para, kariyer hiçbirinin önemi yok. En büyük eserim sensin kızım” dedi.

Tamer Karadağlı’nın en büyük korkusu da ortaya çıktı, kızından uzak kalmak…

Tamer Karadağlı'nın en büyük korkusu ve takıntısı! 9