Ana sayfa Dizi Haberleri Taner Ölmez ile Engin Altan Düzyatan, diziler konusunda aynı kaderi yaşıyor!

Taner Ölmez ile Engin Altan Düzyatan, diziler konusunda aynı kaderi yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa olarak izlediğimiz ünlü oyuncu Taner Ölmez’in yaşadığı ile Diriliş Ertuğrul efsanesinin mimarlarından Engin Altan Düzyatan’ın aynı kaderi yaşadıkları ortaya çıktı.

Her iki ünlü isim de oyunculukta kendilerini geliştirmeye önem veriyor. Birbirine benzeyen karakterler canlandırmak istemiyor. Kariyerleri boyunca hep farklı karakterleri canlandırıp kendilerini zorlamak istiyor. Bir oyuncunun gelişmesinin sırrı da aslında burada yatıyor.

Kolaylıkla rol alabilecekleri yapımları değil de kendilerini çok zorlayacak yapımları seçiyorlar. Ancak yapımcılardan gelen önerilerin birbirinin benzeri karakterleri içermesi her ikisinin de ortak şanssızlığı…

Taner Ölmez ve Engin Altan Düzyatan’ın diziler konusunda aynı kaderi yaşadıkları yaptıkları açıklamalarla ortaya çıktı. Taner Ölmez, youtube sohbetinde Medcezir dizisinden sonra çok sayıda Mert Serez’e benzeyen rol teklifi aldı.

Taner Ölmez ile Engin Altan Düzyatan, diziler konusunda aynı kaderi yaşıyor! 8

Taner Ölmez, şöyle konuştu: “Açıkça söyleyelim direniyorum. Medcezir bittikten sonra bana kaçta Mert geldi biliyor musun? Gittiğim yapım şirketlerinde anlattıklarında ‘ben bunu oynadım bunu’ diyorum. Anlattıkları aynı şeyler. Bunu biraz da yapımcılar yapıyor. Oyuncunun deli gibi suçu var. Çok kolaya kaçıyor. Ama yapımcıların da, menajerlerin de rolü var. Bunlar çok tehlikeli.”

Benzer bir durumu yaşayan Engin Altan Düzyatan da aynı rolleri canlandırarak bir kariyer yapmak istemediğini geçtiğimiz gün katıldığı internetteki sohbet programında anlattı.

Taner Ölmez ile Engin Altan Düzyatan, diziler konusunda aynı kaderi yaşıyor! 9

Düzyatan, şu açıklamayı yaptı: “Eğer rahatlıkla oynayabileceğim bir rol ise tercih etmek istemiyorum. Beni daha çok zorlayacak rollerde oynamak istiyorum. Kendimi öyle geliştirebileceğimi düşünüyorum. O yüzden de buna dikkat ediyorum.Gerçekten beni zorlar mı, kendimi nasıl zorlayabilirim. Tek baktığım bu şu aralar. Çünkü öbür türlü zaten yapabildiğin şeyleri tekrar tekrar yapmanın bir manası yok. O yüzden de ben kariyerimin başından itibaren farklı farklı rolleri izlemeye özen gösterdim.”

İkisi de başarılı ve ikisi de zorlu rollerin insanı… Birbirine benzer birçok teklif alsalar bile bunları kabul etmiyorlar. İki ünlü isim de farklı karakterleri canlandırmak için beklemeyi ve direnmeyi seçiyor…

Engin Altan Düzyatan da Taner Ölmez de aynı kaderi yaşıyor ama değişmeyen bir tek şey var. Canlandırdıkları her rolde başarılı olup, ses getiriyorlar.