Ana sayfa Sosyal Medya Taner Ölmez’den hayranlarına sosyal medya sözü!

Taner Ölmez’den hayranlarına sosyal medya sözü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinin setinde çalışmalara başlandı. Fox TV ekranında yayınlanmakta olan dizinin 2. sezonu büyük bir heyecan ile bekleniyor… Sinem Ünsal ile Taner Ölmez, dizi setinden instagram üzerinden canlı yayın ile hayranlarının karşısına çıktı.

Bir hayli mutlu ve enerjilerinin yüksek olduğu görülen iki ünlü isim, neşeli halleriyle de göz doldurdu. Sinem Ünsal, “Nazlı hep olduğun gibi kal. Ben Nazlı’yı seviyorum ve Nazlıcıyım. Biraz duygusal davranıyor ama o da Nazlı’yı Nazlı yapan özelliklerinden” diye konuştu.

Gülmekten çekemedikleri çok sahne olduğunu belirten ikili, bazen sinirlerin bozulduğunu, kayışın koptuğunu ve uzun sahneler sonrasında çok güldüklerini belirtti.

Ali Vefa karakterinin en çok kendisini etkileyen döneminin çocukluk yılları olduğunu belirten Taner Ölmez, hem ağabeyinin ölümü hem de ailesini kaybedişinin bu karakterde kendisini en çok etkileyen şeyler olduğunu ifade etti.

Taner Ölmez ile Sinem Ünsal’a “Oyuncu olmasaydınız, ne olmak isterdiniz?” sorusu yöneltildi. Taner Ölmez, aşçı olmayı isteyebileceğini, Sinem Ünsal ise avukatlığı çocukken düşündüğünü belirtti.

Sosyal medyada çok paylaşım yapamadıklarını belirten iki ünlü isim, yoğunlukları nedeniyle sosyal medyaya fotoğraf koymanın akıllarından çıktığını anlattı. Taner Ölmez, yakında güzel selfie fotoğraflarının geleceğini ifade etti.

İzleyiciler en çok da ikinci sezonun ne zaman başlayacağını merak etti. Taner Ölmez, bunun biraz zaman alabileceğini ve net bir tarihin belli olmadığını söyledi. Sinem Ünsal ise, “Çekiyoruz önemli olan bu. Bir şekilde yayınlanacak” ifadesini kullandı.

Ali Vefa karakterini canlandırırken zorlandığını da itiraf eden Taner Ölmez, bayağı terlediği sahnelerin olduğunu, çekimlerin kendisi için kolay geçmediğini söyledi. Sinem Ünsal da, Nazlı karakteri ile Ali Vefa’ya nasıl yaklaşacağını ilk bölümlerde pek de bilemediğini ve bu konuda biraz sıkıntı yaşadığını anlattı.

Dizide en çok Latince terimler nedeniyle sıkıntı yaşayan ikili, doktorların diline vakıf olmadıkları için bunun bir dezavantaj olduğunu belirttiler.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

#TanerÖlmez ve #SinemÜnsal ile canlı yayın kaçıranlar için burada! ???? @taner_olmez @sinemunsal

MF YAPIM (@mfyapimtelevizyonvefilmcilik)’in paylaştığı bir gönderi ()