Ana sayfa Dizi Haberleri Zümrüdüanka dizisindeki soruna büyümeden çözüm bulundu

Zümrüdüanka dizisindeki soruna büyümeden çözüm bulundu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – FoxTV ekranlarının sevilen dizisi Zümrüdüanka, 2020 yılında adeta güneş gibi doğdu. Alp Navruz, üst üste bir projesinde daha başarılı olurken, genç oyuncu Ceren Yılmaz ise kariyerinin en önemli fırsatlarından birisine sahip oldu. İki ünlü ismin uyumu da dizinin başarısında önemli bir yer edindi…

Zümrüdüanka hayranları merak ve sabırsızlıkla 2. sezon çekimlerinin başlamasını bekliyordu. Kapadokya’da bir araya gelen ekip çekimlere de başladı. Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin setinde neşeli anlar yaşandı.Sosyal medyaya da setten birçok fotoğraf yansıdı.

Zümrüdüanka dizisindeki soruna büyümeden çözüm bulundu 9

Dizi hayranları çekimlerin yeniden başlamasından çok memnun olduklarını da sosyal medya paylaşımları ile gösterdi.

Diziye iki önemli isim katıldı.

Zümrüdüanka dizisindeki soruna büyümeden çözüm bulundu 10

Bunlardan birisi Kadın dizisinde Berşan olarak hatırlayacağınız Sahra Şaş. Deniz karakterine hayat verecek olan oyuncu, yapıma hızlı bir giriş yapacak.

Geçtiğimiz gün açıklanan yeni isim ise İsmail Hacıoğlu oldu.En son Çocuk dizisinde Hasan karakteri ile müthiş bir performans sergileyen oyuncu, yeni sezonda yeteneklerini Zümrüdüanka dizisinde Cihan karakteri ile sergileyecek.

Zümrüdüanka dizisindeki soruna büyümeden çözüm bulundu 11

Deniz ve Cihan karakterleri ile birlikte dizide büyümesi büyük sorun yaratacak bir durumdan da kurtulmak mümkün olacaktır. Hikayenin yavaş yavaş izleyicileri sıkmaya başladığı ve yeni karakterlere ihtiyaç olduğu karantinanın başladığı Mart ayında çok konuşulmuştu. Sosyal medyada dizinin izleyicileri de senaryo konusunda sıkıntıları olduğunu belirten yorumlar yapmıştı.

Bu iki karakterin diziye katılması ile birlikte Zümrüdüanka’nın hikayesinin daha da farklılaşması ve izleyiciler için sorun teşkil eden senaryo konusunun da toparlanması bekleniyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda 2. sezonda yer alan isimler şu şekilde: Alp Navruz, Ceren Yılmaz, Ismail Hacıoğlu, Selim Bayraktar, Hatice Aslan, Sahra Şaş, Ayten Uncuoglu, Elif Çakman, Serhat Özcan, Miray Akay, Doğukan Güngör, Asiye Dinçsoy, Pelin Abay, Doğa Zeynep Doğuşlu, Barış Küçükgüler, Ebru Ünlü, Gökhan Bekletenler…