Ana sayfa Sosyal Medya Taner Ölmez’den yıllar sonra gelen Müslüm Gürses itirafı!

Taner Ölmez’den yıllar sonra gelen Müslüm Gürses itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son dönemin başarılı oyuncularından biri olarak sık sık gündeme gelen Taner Ölmez, 2018 yılında rol aldığı Müslüm filmiyle ilgili ilginç bir detayı paylaştı. Fox TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde Savant sendromlu-otizmli doktor Ali Vefa’yı oynayan Taner Ölmez, Youtube’da Bora Talat Oyacı ile bir söyleşi gerçekleştirdi.

Samimi açıklamalarıyla dikkat çeken oyuncu, Müslüm filmi hakkında konuşurken, ilginç bir anısını da ilk kez anlattı. Taner Ölmez, Müslüm filminde, Müslüm Gürses’in kardeşi Ahmet Arpacı’ya hayat vermişti. Filmde oynamadan önce Gürses’in hayatını araştırdığını anlatan Taner Ölmez, çok etkilendiğini vurguladı. Ölmez, filmde Müslüm Gürses’in kardeşini oynayacağını öğrendiğinde de çok heyecanlandığını belirtti.

Başarılı oyuncu, “Çok sevdiğim bir insandı. Baktım ki Müslüm Gürses en çok kardeşini seviyor ve ben Müslüm Gürses’in en çok sevdiği kişiyi oynayacağım, bundan daha büyük bir şans var mı” diyerek duyduğu heyecanı anlattı.

Taner Ölmez’den yıllar sonra gelen Müslüm Gürses itirafı! 7

Taner Ölmez, Müslüm Gürses ile hayatında bir kez karşılaşmış. Oyuncu, o kısacık anda yaşadıklarını da kahkahalarla anlatıp şu şekilde konuştu:

“Bundan çok çok yıllar öncesinde bir keresinde Müslüm Baba ile Ataköy’de karşılaşmıştım. Rahatsız ettim babayı (gülüyor). ‘Baba merhaba, seni gördüm, çok mutlu oldum’ dedim. “Tamam tamam. Hadi görüşürüz” dedi… Kaçtı gitti baba. ‘Bak o çocuk yıllar sonra kardeşini oynadı’, demek isterdim ona.”

Taner Ölmez, kariyerinde önemli bir yer tutan filmde oynadığı karakter ile ilgili de şöyle konuştu: “Güzel bir hikayeydi. İçinde olduğum için çok mutluydum. Oynadığım karakterin böyle biri olması bana da şevk verdi. Açıkçası iyi bir şey çıktı.”

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: