Ana sayfa Dizi Haberleri Taner Ölmez’in oyunculuğa başlamasının çok ilginç hikayesi!

Taner Ölmez’in oyunculuğa başlamasının çok ilginç hikayesi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde Ali Vefa karakterini Taner Ölmez canlandırıyor. Bora Talat Oyacı’nın youtube’da yayınlanan Senaryo Sohbetleri programına Taner Ölmez katıldı. Hayranlardan 1200 civarında soru geldiğini belirten Oyacı, oyuncuya gösterilen büyük ilgiyi de böyle anlattı.

Taner Ölmez, küçüklük yaşlarında oyuncu olma niyetinin olmadığını belirtti. Birçok çocuğun orta okul yıllarında otobüsle çeşitli tiyatro gösterilerine götürüldüğü bilinir.

Taner Ölmez de yine orta okul yıllarında belediyenin bir otobüsü ile Şehir Tiyatroları’na götürüldüğünü anlattı. Taner Ölmez, izlediği gösteriyi beğenmedi ve yanında duran rehberlik öğretmenine de bunu anlattı. İşte o gün içine oyunculuk ateşi düştü.

Taner Ölmez, yaşadığı o günleri şu sözlerle anlattı:

“Bir gün orta okulda İETT otobüsü geldi, bizi aldı ve Şehir Tiyatrosu’nda oyuna götürdü. İzlediğim şeyin sanki daha iyisi olabilir gibi geldi. İzlerken bunları düşündüm. Yanımda rehberlik hocası oturuyor. Ona dedim ki, ‘Bence yanlış oynuyorlar. Gerçek oynamıyorlar.’ O gün içime bir ateş düşmüş. Sonrasında üstüne gitme, araştırma, uğraşma ve bu günler.”

2019-2020 sezonunda Mucize Doktor ile müthiş bir çıkış yapan Taner Ölmez, yapımın bu kadar çok sevilmesinin en önemli nedeni. Ali Vefa karakterini öyle gerçekçi canlandırıyor ki, adeta rolünü oynamıyor o hayatı yaşıyor.

Taner Ölmez’in ortaokul yıllarında gerçekçi oynamadıkları için sahnede rol yapanları eleştirebildiği o gün, bugünlerin de habercisiymiş.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.