Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bergüzar Korel’in oğlu Ali’nin kardeşi Han ile kurduğu müthiş bağ!

Bergüzar Korel’in oğlu Ali’nin kardeşi Han ile kurduğu müthiş bağ!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bergüzar Korel, 2020 yılının Nisan ayında oğlu Han’ı dünyaya getirdi. 2010 yılında oğlu Ali’yi dünyaya getiren oyuncu. 10 yıl sonra bu sefer ikinci oğlu Han’ın doğumu ile hayatının en önemli anlarından birisini yaşadı.

İkinci çocuğu için daha sakin ve daha sabırlı olduğunu ve olgunlukla yaklaştığını ifade eden Bergüzar Korel, “2. çocukta öyle oluyor, daha sabırlı oluyorsun” dedi. Kardeşin önemine vurgu yapan oyuncu, hayatta hep birbirlerine destek olmalarını arzu ettiğini söyledi.

Oğlu Ali’nin sevgi dolu bir çocuk olduğunu ve en çok da bir kardeş istediğini anlatan Bergüzar Korel, sevgi dolu çocuklar yetiştirmeye çalıştığını söyledi. Han’ın ağabeyi ile iyi bağ kurduğuna dikkat çeken oyuncu, şunları söyledi:

“Ali çok sevgi dolu bir çocuk. En çok istediği şey bir kardeş. İnanılmaz yani. Han ağlıyor mesela, Ali yanına geldiğinde ağabeyi olduğunu çok net biliyor. Onunla başka bir iletişimi var. Daha çok küçük. Biri bana söylese inanmazdım, doğruymuş.”

Bergüzar Korel, Son Mektup isimli klibi ile geçtiğimiz hafta büyük beğeni almıştı. Eski dönemi hatırlatan klipte birçok ünlü oyuncu da rol aldı. Klibin kamera arkası görüntülerinin de yayınlanacağını belirten oyuncu, yeni bir klip için şu anda bir planının olmadığını ifade etti.

Koronavirüs sürecinin sağlıkla bitmesi dışında başka bir şey istemediğini belirten Bergüzar Korel, arkadaşları ile oturup kahve içmeyi çok özlediğini belirtti.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.