Ana sayfa Dizi Haberleri Tartışma bitmiştir, dağılabiliriz! Yasak Elma’ya Halit dönecek mi sorusuna Talat Bulut son noktayı koydu!

Tartışma bitmiştir, dağılabiliriz! Yasak Elma’ya Halit dönecek mi sorusuna Talat Bulut son noktayı koydu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisi, 85. bölümüyle izleyiciyi şoka uğratan bir vedaya sahne olmuştu. Dizinin 4. sezonunda yaşanan gelişme ile birlikte her şey yeni baştan yazılıyor şimdi. Dizinin baş karakteri Halit Argun’un ölümü herkesi şaşkına çevirirken, Talat Bulut da diziden ayrılmıştı.

Aynı zamanda Lila, Kaya, Yiğit ve Kerim karakterleri de diziden çıkmıştı. Yaşanan bu gelişmelerden sonra diziye Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu dahil olmuştu. Adeta hikayesi değişen dizi yoluna farklı bir yönde devam ederken, bir kaç haftadır ‘Halit ölmedi mi, yaşıyor mu?’ şeklinde izleyenleri de şaşırtan konuşmalar geçiyor.

Şevval Sam’ın oynadığı Ender’in ortaya attığı iddia sonrasında izleyici de Halit’in dönebileceği düşüncesine kapılmaya başladı. Sosyal medyada da ‘dönecek mi, dönmeyecek mi’ soruları sorulup duruyor.

Bu konuyla ilgili olarak son noktayı Halit Argun karakterini oynayan Talat Bulut koydu. Onun sözlerinden sonra bu tartışmaların kesin olarak biteceği de anlaşılıyor, çünkü durum çok net!

Talat Bulut, tv100 kameralarına yaptığı röportajda 85. bölüm, her türlü zorlu koşullara rağmen başarılı bir iş çıkardığını düşündüğünü söyledi önce. Diziyi bıraktığında reytinglerin çok üst noktada olduğuna dikkat çeken oyuncu, bunun da keyifli bir durum olduğunu dile getirdi.

Halit Argun karakterinin gidişi için “Yapım ve senarist farklı bir durum yaratmak adına da seyirciyi biraz rahatlatmak, farklı bir format üzerinde gitmek adına da Halit karakterinin ölümüyle sonuçlandı bu iş” yorumunu yapan oyuncu, ‘Halit geri dönecek mi?’ sorusunu da biraz tiye alarak şu yanıtı verdi:

“Aslında Halit merdivenden yuvarlandı üç kadın tarafından itilip. Kafasını demire çarptı, sonra ‘hay Allah bayılmışım ben ya, ne oldu’ filan diye mi ayılacak yani? Yok, böyle bir şey yok. Zaten hem Yapım Fatih Aksoy olarak, hem ben birbirimize karşılıklı teşekkür ettik ve bunu ben paylaştım video olarak da ama tabii Halit’in merkez hikayede olması seyircinin beklentisini çok yükseltiyor. Böyle bir sürpriz olabileceği duygusunu yaratmak da o Yasak Elma’nın formatına uygun bir duygu ama Halit geri dönmüyor. Halit öldü ve bitti. Yeni bir kadroyla yeni bir iş yapılıyor. 86. bölüm reytingleri de zaten onu gösteriyor. Halit’in dirilmesine hiç bir zaman ihtiyaç yok!”

Talat Bulut’un bu açıklamasından sonra diziye dönmesini söz konusu olmadığı da anlaşılıyor. Oyuncu, Yasak Elma’dan ayrılmasından sonra kendisine bir dizi ve bir film teklifi geldiğini ama kabul etmediğini, biraz dinlenmek istediğini belirterek, Covid 19 salgını nedeniyle setlerde de bulaşma riski olduğunu hatırlatarak uzak olmayı tercih ettiğini de ifade etti.

“Dizide ne oluyor hiç bir fikrim yok!”

85. bölümde Yasak Elma’dan ayrıldıktan sonra diziyi pek de takip etmediği bir soruya verdiği yanıtla da belli oldu oyuncunun. Talat Bulut, Halit Argun ve diğer 4 karakterin daha diziden çıkarılması için “Hem yapımın hem de senaristlerin level atlamak gibi düşünelim. Gidebileceği kadar götürecekler. Ama nasıl gidiyor ne yapılıyor hiç bir fikrim yok. İçinde 85 bölüm bulundum ama beni ilgilendiren bir şey yok. O yapım ve senaristlerin işi” diye konuştu.