Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisine bir yakışıklı geliyor! Acaba Asya’nın yeni aşkı mı olacak?

Sadakatsiz dizisine bir yakışıklı geliyor! Acaba Asya’nın yeni aşkı mı olacak?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisi, Doctor Foster uyarlaması bir dizi olarak yoluna emin adımlarla devam ediyor. Dizi, ilk günden beri büyük ilgi görürken, sezonun en çok konuşulan dizilerinden birisi olmayı da başarmakta. Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen’in başrolünü oynadıkları dizi, oyunculuklarıyla olduğu kadar hikayesiyle de büyük dikkat çekmekte.

Yönetmenliğini Yasak Elma dizisini 3 sezon boyunca başarıyla yöneten isim Neslihan Yeşilyurt yaparken, dizinin yapımcılığını ise Med Yapım ve Mednova Yapım birlikte üstleniyor.

Ekrana geldiği günden beri izleyicinin dikkatle takip ettiği yapımlardan birisi olan Sadakatsiz’e yeni oyuncular katılmaya da devam ediyor. Kadroya sürpriz isimler dahil olurken bir kişinin da geleceği öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter hesabından verdiği bilgiye göre diziye Fırat ismiyle Mehmet Çelik de katılıyor.
Arka Sokaklar, Arka Sıradakiler, Kavak Yelleri, Benim Hala Umudum Var, Kalbim Seni Seçti, Acil Aşk Aranıyor, Günahkar, İlişki Durumu: Karışık gibi dizilerde oynayan Mehmet Çelik’in, Sadakatsiz’deki rolü henüz net değil.

Sadakatsiz dizisine bir yakışıklı geliyor! Acaba Asya'nın yeni aşkı mı olacak? 7

Ancak izleyici bir süredir yaptığı yorumlarda Asya’nın Volkan ile tek başına mücadele etmesi karşısında onun da yanında bir destekçisi olmasını istiyor. Özellikle Volkan’ın Asya’nın peşine bırakmaması, Asya’ya sürekli tuzaklar kurması, evinde saldırıya uğramasından sonra bu istek daha da çoğalmakta.

Mehmet Çelik’in oynadığı karakterin kim olduğu merak konusu ama muhtemelen pek çok izleyici, Asya’nın hayatına girecek adam olmasını dileyecektir bu haber sonrasında!

Bakalım Çelik, diziye Fırat karakteriyle nasıl bir kişi, kim olarak geliyor?