Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı Bela 9 Haziran 95. Bölüm Özeti (Asta İntihar Ediyor)

Tatlı Bela 9 Haziran 95. Bölüm Özeti (Asta İntihar Ediyor)

tarafından zk zk

tatlibela3

Varad ofisteki Nirancan ismini kaldırtıp yerine kendi ismini koyduruyor. İndirajeet ile de telefonda konuşan Varad ona yerinin hazır olduğunu söyler. İndirajeet müsait zamanda geleceğini söyler. Varad, İndirajeet ile daha önce yüzyüze hiç görüşmemiştir.

Asta Slok ile barışmak için her çılgınlığı denemeye hazırdır. Bunun için çatıya çıkar ve eline de bir şişe alır. Bir yandan içmekte bir yandan da Slok’u çok sevdiğini söylemektedir. Bir anda büyük bir kalabalık toplanır. Chowski ve eşi de oradadır. Onu inmesi için ikna etmeye çalışırlar. Slok ise Asta’nın numara yaptığını düşünmektedir. Chowski ve eşi Slok’a affettiğini söylemesi için yalvarmaktadır. Slok’un ise hiç umurunda değildir. Asta’nın çılgın bir hareketi diye düşünmektedir.

Sonunda Slok affettiğini söyler. Asta ise sevincinden yerinde duramaz ve zıplamaya başlar. Bu esnada dengesi kaybolan (Asta yere çakılır. Beyni dağılmıştır. Slok ve çevredekiler şoktadır. Herkes Slok’u suçlamaktadır. Slok ise kendisini öldüreceğini söylemektedir) Tabi ki şaka Asta aşağıya düşerken Slok onu farkederek havada tutar. Çevredekiler alkışlamaya başlar. Slok ve Asta barışırken Apsara kudurmaya devam eder.