Ana sayfa TV Programları Tatlılar beğenildi mi? Zuhal Topal’la Sofrada 108. Bölüm

Tatlılar beğenildi mi? Zuhal Topal’la Sofrada 108. Bölüm

tarafından ker_def

Tatlıların yanık olmasının açıklamasını Zehra Hanım yapıyor… Zuhal Topal’la Sofrada 108. Bölüm ekstra videoları yayında hemen izle! Fox TV’de ekrana gelen Zuhal Topal’la Sofrada programında yarışmacı gelin, bazı talihsizler yaşadı.

Programda haftanın ilk günü Sena ve Hatice Serçeoğlu ikilisi 21 Ocak Pazartesi günü 106. bölümde yarıştı. 22 Ocak Salı günü 107. bölümde ise, Filiz Çetin ve kayınvalidesi Suzan Yenen yarıştılar.

Bugün 23 Ocak Çarşamba günü 108. bölümün yarışmacıları ise Gamze Arapkirli ve kayınvalidesi Zehra Arapkirli…

Kayınvalide Zehra hanım Sivaslı. Haftanın en iddialı ekibi olan ikili, büyük ödülü kazanmak için kendilerini şanslı görüyor.

Gamze hanım 23 yaşında ve 1,5 yıllık evli. Ardahanlı olan gelin hanım, 1 çocuk sahibi. Mutfakta atikliği ve becerisi ile rakiplerine gözdağı veriyor.

Yeni bölümde gelin hanım, misafirlerine sunacaklarını hazırlarken bazı talihsizler yaşadı. Çorba için haşlanan buğdayın dibini tutturan ve fırındaki tatlısını yakan gelin adayı, böreğinin hamurunun iyice erimesi nedeniyle de zor anlar yaşadı. Son olarak fırında rulo yaptığı dalyan köftenin de ortasının açılıp dağılmasıyla morali bozulan Gamze gelin, yine de tüm menüyü ve masasını da yetiştirmeyi başardı.

Masada ise Hatice Hanım’ın yanında gelirken Boşnak böreği getirdiği ve onu ikram edeceğini söylemesi üzerine Gamze hanım, o böreği tatmak yerine 1 puana razı olduğu sözüyle tepkisini ortaya koydu.

Herkesi şok eden bu hareketiyle Hatice Hanım, eleştirilere neden oldu.

Hatice Hanım, ısrarla pastaneden alıp getirdiği kutudaki Boşnak böreğini tatmak istedi.

Ancak gelin Gamze Hanım ve masadaki diğer kayınvalideler de tepki verdiler.

Hatice Hanım, Boşnak böreğinin aslının tadına bakıp geline puan verirken haksızlık etmek istemediğini söylese de herkesin tepkisini çekti. Hatice Hanım, böreği yemekten vazgeçse de en azından görüntüsüne bakmak istedi ve getirdiği böreğin ince olduğu, Gamze gelinin yaptığı böreğin ise hamurunun kalın olduğunu söyledi.

Yaşanan tartışma gelin Gamze hanımı çok sinirlendirse de sakinliğini koruyarak kendi yaptığı böreği tatmasını ve damak tadına uyarsa ona göre puan vermesini isteyerek, getirdiği böreği yemesine de izin vermedi.

Gamze Hanım’ın menüsü ise şöyle:

Pancar çorbası
Boşnak böreği
Rulo köfte
Mercimekli bulgur pilavı
Kabak ve havuç yoğurtlaması
Tarak tatlısı

Gamze gelinin çorbası genel olarak beğenildi.

Böreğinin hamuru kalın bulundu ama lezzeti genel olarak beğenildi.

Rulo köftesi tatsız, pilavı tuzsuz ve lezzetsiz bulundu.

Salatası beğenildi.

Tatlısını mutfakta bir talihsizlikle yakan gelin, şerbetlendikten sonra masaya getirdi ama kayınvalideler beğenmedi.

GAMZE GELİN’E VERİLEN PUANLAR İSE ŞÖYLE OLDU:
Esin Hanım ve Hatice Hanım’ın 2 puan vermesi üzerine gelin Gamze ve kayınvalide Zehra Hanım’ın itirazına Zuhal Topal da katıldı.

Bir gün önceki yarışmacının masası hazır olmamasına ve yemekleri yetişmemesine karşılık 3 puan veren Esin Hanım’ın her şeyi tam vaktinde yetiştiren Gamze geline 2 vermesi, Hatice Hanım’ın da 2 vermesine dikkat çekildi.

Yaşanan bu haksız durum üzerine Zuhal Topal masaya ağırlığını koydu ve “Bu masanın hakkı bu değil. İnanamıyorum ve kabul etmiyorum” diyerek puanlarını değiştirmelerini istedi.

Esin Hanım bu uyarıdan sonra 4

Hatice Hanım ise 3 puan verdi

Suzan Hanım 3

Zeliha Hanım da 3 puan verdi…

Zuhal Topal ise 6 puan verdi.