Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisiyle parlayan Aslıhan Malbora, yeni sezonun yeni gözdesi oldu!

Üç Kuruş dizisiyle parlayan Aslıhan Malbora, yeni sezonun yeni gözdesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslıhan Malbora, tek sezon süren Üç Kuruş isimli dizideki etkileyici performansı ile geçen sezonun en başarılı çıkış yapan genç kadın oyuncularından birisi oldu. Aslıhan Malbora dizinin başrolünde yer aldı ve Leyla karakteri ile de hafızalara yazıldı.

2017 yılında Seven Ne Yapmaz isimli dizideki Zeynep karakteri ile setlere adım atan genç oyuncu, üst üste farklı yapımda yeteneklerini sergiledi. Kalbimin Sultanı, Ağlama Anne, Her Yerde Sen dizileri ile tecrübe kazanan Aslıhan Malbora, sinemada da yer aldı.

Aile Hükümeti, Aşk Oluversin Gari, Geçen Yaz gibi sinema filmlerinde de izlediğimiz oyuncu, son dönemde de Etkileyici isimli dijital dizi ve Üç Kuruş isimli Show TV dizisinde bulundu.

Üç Kuruş’un bitmesinin ardından yapımcılardan en çok teklif alan kadın oyunculardan birisi olan Aslıhan Malbora’nın önünde çok özel bir proje bulunuyor.

Yerli Beverly Hills olarak da tarif edilen yeni gençlik dizisinde Aslıhan Malbora’nın da yer alması için Ay Yapım’ın temaslarını sürdürdüğü ortaya çıktı.

Üç Kuruş dizisiyle parlayan Aslıhan Malbora, yeni sezonun yeni gözdesi oldu! 1

Hikayesini Damla Serim’in yazdığı dizide yer alması beklenen isimler arasında Mert Yazıcıoğlu, Hafsanur Sancaktutan gibi Aslıhan Malbora’nın ismi de geçiyor.

Bu üç genç oyuncunun aynı dizide buluşması çok etkili bir projenin gelmekte olduğunu da gösteriyor.

Damla Serim hatırlanacağı gibi Çukur ve Üç Kuruş dizilerinin de senaristiydi. Yerli Beverly Hills dizisinin hikayesini de aynı senaristin yazması, Aslıhan Malbora için de hoş bir tesadüf oldu.