Ana sayfa Sosyal Medya Tebrikler İrem Helvacıoğlu’na! Hayranları neye düşeceğini şaşırdı!

Tebrikler İrem Helvacıoğlu’na! Hayranları neye düşeceğini şaşırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterine hayat veren ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, başarılı oyunculuğunun yanı sıra sosyal medyadan verdiği mesajlarla da dikkatleri üzerine çekmekte.

Avrupa Voleybol Şampiyonası’nı 2. olarak tamamlayan Türk Milli Takımı’nı kutlayan Helvacıoğlu, yaptığı paylaşım ile hayranlarını bir kez daha mest etti.

Filenin Sultanları’na büyük destek veren Helvacıoğlu, bir de sürpriz yaparak tebrik mesajı bırakan hayranlarına imzalı forma hediye edeceğini yazdı.

Takım ile gurur duyduğunu da belirten ünlü oyuncunun bu paylaşımına hayranları adeta düştü.

Bir takipçisi, “O kadar doğal, o kadar güzelsin ki hayran kalıyorum. Bir kadın olarak gurur duyuyorum. Çok güzel bir etkinlikti” diye yazdı.

Bir başka hayranı ise “Neye düşeceğimi şaşırdım güzelliğine mi doğallığına mı?” diye yazdı.

Takipçileri ünlü oyuncunun böyle bir projede yer almasından çok mutlu olduklarını dile getirdi.

İşte İrem Helvacıoğlu’nun paylaşımı:

Avrupa Voleybol Şampiyonası’nı 2. olarak bitirip Türk kadınının gücünü dünyaya gösteren Filenin Sultanlarını tebrik ediyorum. ??? Bu büyük başarıyı kutlamak için sizlere bir sürpriz hazırladım. Bu fotoğrafın altında Filenin Sultanlarına tebrik mesajını bırakıp @orkidturkiye hesabını takip eden bir takipçime Filenin Sultanlarının imzaladığı bir forma hediye edeceğim. Hepimizi gururlandıran Filenin Sultanlarına tebrik mesajlarınızı bekliyorum ??? #GüçSende

Tebrikler İrem Helvacıoğlu'na! Hayranları neye düşeceğini şaşırdı! 7