Ana sayfa Dizi Haberleri Tehlikeli Karım dizisine büyük şok!

Tehlikeli Karım dizisine büyük şok!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/Analiz
Show TV’de Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir, Mustafa Üstündağ ve Bige Önal’ın başrollerinde oynadıkları Tehlikeli Karım dizisi, son bölüm reytingleriyle hüsran yarattı.

Dizinin farklı hikayesi, eğlenceli konusu, başarılı oyunculuklarına rağmen ekranda bir türlü tutunamaması pek de anlaşılır bir durum değil aslında. Pazar akşamları yayınlanan diziler arasında Show TV’nin farklı hikayesiyle ekrana gelen dizisi, ne yazık ki bir türlü umduğunu bulamıyor.

Dün akşam yayınlanan 4. bölümüyle dizinin aldığı reytingler büyük hayal kırıklığı yarattı. Gittikçe daha da heyecanlanan ve kara mizah tarzıyla da dikkat çeken dizi, reyting tablosunda geçen haftadan daha da düşük bir reyting alarak şaşırttı.

Tehlikeli Karım dizisine büyük şok! 8

25 Mart’ta yayına giren dizi ilk bölümüyle Total’de 13. ve AB’de 10. sıradaydı. Bir sonraki bölümün reytingi merakla beklenirken 1 Nisan’da ekrana gelen 2. bölümüyle dizi Total ve AB kategorilerinde 11. sıraya yerleşti. Dizinin 8 Nisan tarihli yayını ise Total’de 10. ve AB’de 7. sıraya yükselerek bir nebze de olsa umut yarattı. Ancak bu hafta yayınlanan 4. bölüm Total’de 15. ve AB’de 12. sıraya düştü tekrar.

TEHLİKELİ KARIM TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Tehlikeli Karım dizisine büyük şok! 9

Show TV’nin bir türlü makus talihini kıramayan dizisi Tehlikeli Karım için nasıl bir karar vereceğini önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz ancak dizi kanalın yüzünü güldürmeyi bir türlü başaramıyor. Bu gidişle sezon sonunu görmesi de zor kabul ediliyor.