Ana sayfa Dizi Haberleri Atv’den sürpriz bir dizi geliyor… İşte ayrıntılar…

Atv’den sürpriz bir dizi geliyor… İşte ayrıntılar…

tarafından ker_def

Son dönemde Masum Değiliz, 8. Gün gibi diziler nedeniyle hüsran yaşayan atv, şimdi yeni bir dizinin hazırlığında.

Başrollerini Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil, Buse Arslan Akdeniz ve Çağla Demir’in paylaştığı ‘Kocaman Ailem’, çok yakında atv’de izleyiciyle buluşacak.

Güçlü kadrosu ve sıcacık hikayesiyle gönüllerde taht kuracak dizi; tüm zorluklara rağmen bir arada olmanın gücünü, aile olmanın güzelliğini ve aşkın dolu dizgin halini ekrana taşıyacak.

Atv'den sürpriz bir dizi geliyor... İşte ayrıntılar... 8

Kocaman Ailem’in konusu kısaca şöyle: Pastırma ve sucuk fabrikası sahibi ‘Hulusi’ (Levent Ülgen), geçirdiği kaza sonucu ölümden döner. Ardından neden bunların başına geldiğine dair bir vicdan muhasebesine girişir.

Atv'den sürpriz bir dizi geliyor... İşte ayrıntılar... 9

Geçmişte kalplerini kırıp ahlarını aldığını düşündüğü üç kadını bulması için, oğlu gibi sevdiği ‘Demir’i (Aksel Bonfil) görevlendirir. ‘Hulusi’nin, helalleşmek için bir araya geldiği üç kadından üç çocuğu olduğunu öğrenmesiyle artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Yapımcılığını Banu Akdeniz’in üstlendiği, Mia Yapım imzalı ‘Kocaman Ailem’in senaryosunu Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce kaleme alıyor. Hakan İnan’ın yönettiği dizide; Zeynep Gülmez, Berkay Tulumbacı, Özlem Türkad, Necmi Yapıcı, Cihan Kurtaran, Zuhal Yalçın, Çiğdem Aygün ve Gülçin Hatıhan gibi oyuncular da rol alıyor.