Ana sayfa Dizi Haberleri Tehlikeli Karım, herkese ters köşe yaptı adeta!

Tehlikeli Karım, herkese ters köşe yaptı adeta!

tarafından zk zk

Show TV’nin Pazar akşamları ekran gelen yeni dizisi Tehlikeli Karım, ilk bölümüyle geçer not almayı başardı. Son dönemde internet dizilerinin kalitesinden bahsedilirken ekranda benzer kalitede bir iş çıkardığına vurgu yapan Habertürk Gazetesi’nden Mustafa Doğan, diziyle ilgili detayları şöyle dile getiriyor:

“İnternet dizisi kalitesinde bir iş

PAZAR akşamı Show TV ekranında tanıştığımız Japon uyarlaması Tehlikeli Karım’ı izlerken büyük keyif aldım. Tadı damağımda kaldı desem abartmış olmam.

Hani sıkça övdüğümüz, ekranda da görmeyi temenni etiğimiz internet dizileri var ya, o ayarda bir iş çıkmış ortaya.

Olay örgüsü sağlam senaryosu ve oyuncuların alkışlık performanslarıyla halihazırda vizyonda olan birçok sözde filmden bile iyiydi hatta.

Tehlikeli Karım, herkese ters köşe yaptı adeta! 7

Uyarlama olmadığını bilmeyen, ismine ve kadroya bakınca romantik komedi sanan birçok kişiyi de ters köşeye yatırdı.

Aldatıldığını öğrenince dünyası başına yıkılan bir kadının neler yapabileceğini konu alan hikâye özünde basit. Zaten ekranda başarının anahtarı da basit bir öyküyü nasıl sunduğunuzla alakalı.

Burada öyle iyi kurgulanmış ki öykü, su gibi aktı, iki saatlik süresine rağmen.

Oyunculuklara gelince…

Gonca Vuslateri, kontrol düşkünü eşten psikopata dönüşen kadına evrilen Derin rolü için doğru isim olduğunu gösterdi.

Seçkin Özdemir’in kendisinden beklenen sıçramayı yapacağı proje bu olabilir. Beklentilerimin çok üstünde bir performansı vardı.

‘Çukur’da Kahraman rolüne çok yakıştırdığım, keşke devam etseydi dediğim Mustafa Üstündağ yine iyi iş çıkarmış.

Ve Bige Önal… Hikâyenin hırslı ve aşkı için cinayet işlemeyi bile göze alan diğer kadın karakteri Seda’daki performansıyla bence kariyerinde yeni bir sayfa açabilir. Yetenekli bir isim ve ekrana da yakışıyor.

Ezcümle… Senaryo patinaja düşmez, bu çıta korunursa ‘Tehlikeli Karım’ ekranda kaliteli yapım arayan izleyicilere sığınacak harika bir liman olur.”