Ana sayfa Dizi Haberleri Tehlikeli Karım’a gelen yorumlar şaşırttı! “Amerikan çakması gibi!”

Tehlikeli Karım’a gelen yorumlar şaşırttı! “Amerikan çakması gibi!”

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Show TV’nin Yuvamdaki Düşman hüsranından sonra oynadığı kozu Tehlikeli Karım’dan ilk fragman geldi.

Aldatılan bir kadın için üç seçenek vardır; ayrılmak, affetmiş görünüp mücadele etmek ve görmezden gelmek. Derin bunların hiçbirini yapmadı!

Tehlikeli Karım, evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bu değişim sonucunda bir kadının, bir erkeğin ve çevrelerindeki insanların şaşırtıcı bir şekilde nelere sebep olabileceğini suç, aşk ve kara mizah üçgeninde anlatacak olan dizi izleyicisini her bölüm şaşırtmaya hazırlanıyor.

Başrollerini; Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir ve Mustafa Üstündağ’ın paylaştığı dizi oyuncuları konusunda herkesi tatmin ederken; Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir’e göre biraz yaşlı bulundu.

Bunun dışında dizinin çok Amerikanvari olduğunu düşünen izleyiciler, bunun da Show Tv için hüsran yaratacağını düşünüyor.

Dizinin henüz yayın günü ve tarihi belli olmazken, sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

İzleyiciler ilk tanıtım için; “Gonca yaşlı kalmış biraz Seçkin’e!”, “Bu ne Amerikan çakması olmuş!”, “O yakalama sahnesi nedir yahu!”, “Tutacağını düşünmüyorum!”, “Amerikan filmi çakması gibi görünüyor keşke özgün olsanız!” gibi yorumlar yaptılar.

Dizinin nasıl tepkiler alacağını, önümüzdeki bölümlerde hep birlikte göreceğiz…

İşte dizinin 1. tanıtımı: