Ana sayfa Sosyal Medya Tek kelime ile süpersiniz! Songül Öden’e Bir Aile Hikayesi desteği!

Tek kelime ile süpersiniz! Songül Öden’e Bir Aile Hikayesi desteği!

tarafından ker_def

Songül Öden ve rol arkadaşlarına Bir Aile Hikayesi teşekkürü!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Aile Hikayesi dizisinin 2. sezonu başlıyor… 13.bölümle birlikte 14 Eylül Cumartesi günü dizi evlerinize konuk olacak.

Songül Öden, diğer rol arkadaşları gibi 2. sezonun heyecanını yaşıyor.Aynı zamanda Ekim ayında Lal Hayal isimli tek kişilik gösterisine çıkacak olan Öden, bu sezonu bir hayli yoğun geçirecek.

Instagram hesabından dizinin 13. bölüm fragmanını paylaşan Songül Öden’e hayranlarından büyük destek geldi.

Bir dizi hayranı, “Uzun zaman sonra ekranlarda holding aşkları yerine gerçek aile bağını ve sıcaklığını görebilmek gerçekten çok güzel tüm dizi ekibinin emeğine yüreğine sağlık” notuyla dikkat çekti.

Bir başka dizi hayranı ise daha önce böyle güzel bir dizi izlemediğini belirtiyor ve “Keşke tüm dizilerin konuları aile bağları üzerine yapılsa.Türkiye de eksilen değerleri pekiştirmeye yönelik diziler gösterilse.Tebrik ediyorum Fox TV’yi sizin ve rol arkadaşlarınızın oyunculuğunu.Tek kelime ile Süpersiniz” diye yorumda bulundu.

Diziyi sabırsızlıkla beklediklerini ifade eden Songül Öden’in hayranları, oyuncuya da iltifatlarda bulundu.

Başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Songül Öden, hayranlarından büyük destek gördü.

İşte o paylaşım:

İçimizi ısıtan sevgileri ve fedakarlıklarıyla geliyorlar… ? #BirAileHikayesi yeni sezonuyla 14 Eylül Cumartesi FOX’ta!

 

Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan’a, İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı, Serkan Ercan ve Ezgi Eyüboğlu gibi sevilen oyuncuların eşlik ettiği, yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Şenöy ile Murat Öztürk’ün oturduğu ve senaryosunu Deniz Madanoğlu’nun kaleme aldığı dizideki Güneş ailesi, bu sezonda da evinizi ısıtacak.

Tek kelime ile süpersiniz! Songül Öden'e Bir Aile Hikayesi desteği! 8

Gerek sıcacık hikayesi, gerekse başarılı oyuncularıyla izleyicinin beğenisini kazanan “Bir Aile Hikayesi”, 2. sezonuyla 14 Eylül Cumartesi saat 20.00’de FOX’ta sevenleriyle buluşacak.

Tek kelime ile süpersiniz! Songül Öden'e Bir Aile Hikayesi desteği! 9