Ana sayfa Dizi Fragmanları Tek Yürek dizisi 19. bölüm fragmanı yayınlandı!

Tek Yürek dizisi 19. bölüm fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

TRT1 ekranlarında yaz sezonu gelmesine rağmen devam eden yapımlardan olan Tek Yürek, perşembe akşamları farklı bir dizi arayanlar için önemli bir alternatif konumunda.

Tayanç Ayaydın, Vildan Atasever, Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Alpay Kemal Atalan, Eslem Akar’ın başrollerinde yer aldığı Tek Yürek dizisinin 19. yeni bölümü 4 Temmuz Perşembe akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Videodan 19. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Peki 18. bölümde neler yaşanmıştı?

Ekip, Akif’in başındaki dertten kurtulmasını sağlar. Ancak meselenin tamamen kapanması için, yüklü miktarda para bulmaları gerekmektedir. Halit çareyi bulur; üst lige hazırlık için düzenlenen turnuvayı kazanırlarsa, bu parayı verebileceklerdir. Ekip İstanbul dışında yapılacak turnuva için heyecan içindedir.

Tek Yürek 18. bölüm 1. fragmanı:

Öte yandan, Deniz’in maruz kaldığı bir kaza hayatına yepyeni birini, Cem’i sokacaktır. İlk görüşte Deniz’den etkilenen Cem, ona yakın olmak için sürprizler yaparken, Yiğit’in bu olanları öğrenmemesi için çabalayan Deniz, sıkıntılı anlar yaşayacaktır.

Üstelik henüz hiç biri bilmese de, Yiğit ve Cem’in hayatları zaten kesişmektedir. Oğuzhan ise, Şenay’a evlilik teklifini onun şakalarına benzer bir şekilde yapmaya karar verir, arkadaşları da buna severek yardımcı olurlar. Ancak bu evliliğe Oğuzhan’ın annesinin onayını almak pek kolay olmayacaktır.

Diğer yanda İlknur’un kıskanç tavırlarına anlam veremeyen Halit, Aslı’dan gerçekleri öğrenecek, ilk kez İlknur’un duygularından haberdar olacaktır.