Ana sayfa Sosyal Medya Tek Yürek dizisinde Hilmi Cem İntepe hayranlarının Anıl Tetik tepkisi!

Tek Yürek dizisinde Hilmi Cem İntepe hayranlarının Anıl Tetik tepkisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tek Yürek dizisinin iki başrol oyuncusu Hilmicem İntepe ile Anıl Tetik… İkisi de başarılı oyunculukları ile takdir toplayan isimler… Tek Yürek de TRT1’in perşembe akşamları yayınlanan ve önemli izleyici kitlesine hitap eden farklı, başarılı bir yapımı.

Dizinin iki başrol oyuncusunun hayranları arasında ise anlaması güç bir tartışma var.

Hilmicem İntepe hayranı olan bazı hayranlar Anıl Tetik’e tepki göstermekte. Tetik’in her yerde kendisini öne çıkartmaya çalıştığına yönelik iddiada bulunan bazı hayranlar, Anıl Tetik’in instagram paylaşımlarında bu görüşlerini yorumlara yansıtıyor.

Tek Yürek dizisinde Hilmi Cem İntepe hayranlarının Anıl Tetik tepkisi! 7

Anıl Tetik’in dizide başrol olmadığını ve Hilmicem İntepe’den rol çalmaya çaba harcadığını düşünen bu hayranlara Anıl Tetik’in hayranları ise tepki göstermekte.

Anıl Tetik’in bugünkü paylaşımında da yorumlara bu tartışma yansıdı. Anıl Tetik’in aşağıdaki paylaşımının yorumlarında bu tartışmanın izlerini bulabilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

#silence

ANIL TETIK (@aniltetik)’in paylaştığı bir gönderi ()

Anıl Tetik kimdir?

Anıl Tetik, 1990 yılında İstanbul Küçükçekmece’de dünyaya gelmiştir. Kadir Has Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünü mezunudur. Başarılı bir motor sporcusu olan Tetik Survivor yarışması ile halk tarafından tanınmıştır. Tetik, 19 yaşındayken motor sporları için yoğun bir diyet yaparak 100 kilodan 75 kiloya 4 ayda düşmüştür.Survivor Anıl Tetik, motor sporlarında iki kez Türkiye birinciliği ve son olarak Doğu Avrupa Pist Şampiyonası’nda da birincilik elde ederek üçte üç derece yapmıştır. Hayat Bazen Tatlıdır ve Alemin Kralı adlı dizilerde yer alarak oyunculuk hayatına da atılmıştır. Kızlarım İçin ve TRT 1 ekranlarının yeni dizisi Tek Yürek Anıl Tetik’in oyuncu kadrosunda bulunduğu yapımlar arasında yer almaktadır…