Ana sayfa Dizi Haberleri ‘Televizyon dizisinde oynamam’ diyerek büyük konuştu, kendisini Aziz dizisinin setinde buldu!

‘Televizyon dizisinde oynamam’ diyerek büyük konuştu, kendisini Aziz dizisinin setinde buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Suskunlar, İstanbullu Gelin, Aziz! Güven Murat Akpınar hep tutan dizilerde rol alan bir isim… 1988 yılında Ardahan’da dünyaya gelen genç oyuncu Güven Murat Akpınar, oyunculuk serüveninde 10 yılı geride bıraktı. Suskunlar dizisindeki İbrahim karakteri ile setlere adım atan oyuncu, hep iyi çıkış yapan dizilerde yer alması ile biliniyor.

Güven Murat Akpınar ilgi çeken dizilerde yer alan bir isim. Oyuncu; Suskunlar dizisindeki İbrahim karakterinden sonra, Urfalıyam Ezelden isimli dizide Selahattin olarak yer aldı. İstanbullu Gelin dizisinde Osman karakterini canlandıran oyuncu, Aziz’de ise Adem rolüyle izleyicilerin karşısına çıktı.

Son olarak Ayak İşleri isimli dijital dizide Evren karakterini canlandıran oyuncu, dizi konusunda seçici olduğunu belirtti ve hep tutan dizilerde oynamasının şans değil kendi tercihi olduğunu söyledi.

'Televizyon dizisinde oynamam' diyerek büyük konuştu, kendisini Aziz dizisinin setinde buldu! 7

Gain platformundaki Dayı Şov programına konuk olan Güven Murat Akpınar’a daha önce söylediği bir söz hatırlatıldı.

Oyuncu, “Ben dijitalin konforuna, insani şartlarına çok alıştım. Artık televizyonda iş yapamam” diyerek iddialı bir söz söylemişti. Ancak bu sözün ardından televizyonda Aziz dizisine başladı. Bu durumun hatırlatılması üzerine oyuncu, “Buraya da onun setinden geldim” diyerek güldü.

Dizi konusunda seçici olduğunu söyleyen Akpınar, hep tutan dizilerde oynamasının şans değil kendi tercihi olduğunu ekledi.