Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi ilk bölümüyle reytingleri patlattı, harika başladı!

Teşkilat dizisi ilk bölümüyle reytingleri patlattı, harika başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi hayranları için yeni bir yapım olan Teşkilat, bir diziden daha fazlası şeklinde yorumlanıyor. İlk bölüm performansı merak edilen Teşkilat’ın 7 Mart Pazar akşamına damga vurduğu reyting sonuçları ile ortaya çıktı.

Milli İstihbarat Teşkilatı destekli diziyi milyonlar adeta nefessiz izledi. Dizinin ilk bölümünün reytingleri tüm kategorilerde iki haneli geldi. Uyanış Büyük Selçuklu, Masumlar Apartmanı ve Gönül Dağı dizilerinden sonra TRT1 yine gün birincisi olan bir yapımla daha gücünü sergiledi.

Son yıllarda en iyi yapımları ortaya koyan kanal olan TRT1, Teşkilat ile de daha ilk bölümden reytingleri ele geçirdi ve Pazar akşamları birinciliklerin abonesi olacağını sergiledi.

Teşkilat dizisinin başarısında hem hikaye hem anlatım şekli hem de oyuncuların karakterlere uygun doğru isimler olması öne çıktı. Reyting tablosuna zirveden giriş yapmak her diziye nasip olmuyor ama Teşkilat bunu başardı. 7 Mart Pazar akşamı ilk 10 program listesini aşağıdan görebilirsiniz.

Sosyal medyada da çok büyük bir destek bulan Teşkilat dizisi, adeta tweet patlaması yaşattı ve Twitter ortamında uzun süre en çok konuşulan konu oldu.

Dizinin 14 Mart Pazar günü yayınlanacak olan 2. bölümü de şimdiden merak konusu oldu. Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta gibi önemli isimleri buluşturan Teşiklat dizisi gerçekten dizi tarihinin en özel yapımlarından birisi olmaya aday görünüyor…

İşte Teşkilat’ın ikinci bölüm fragmanı: