Ana sayfa Dizi Haberleri Bu diziye dikkat! Alevlerin Ardından ekranı ateşe verecek! Kim kimi oynuyor belli oldu…

Bu diziye dikkat! Alevlerin Ardından ekranı ateşe verecek! Kim kimi oynuyor belli oldu…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezon startı artık verildi! Diziler birer birer bu hafta ve önümüzdeki hafta yayına girmeye başlayacak. Heyecanın dorukta olduğu süreçte, bir önceki sezondan gelen dizilerin devam hikayeleri merakla beklenirken, yeni dizilerle ilgili de haberler de hız kazandı.

Yeni sezonda pek çok dizi yayına girecek. Kanalları aylar öncesinden hummalı bir çalışma içine girdikleri dizilerin çekimleri çoktan başladı. Bazıları ise oyuncu seçimlerini tamamlamaya çalışıyor. Show TV’nin yeni dizisi Alevlerin Ardından’ın çekimleri de kısa bir süre önce başladı.

Başrollerinde 3 kadın oyuncunun olması dikkatleri çekiyor. Kadın ağırlıklı dizinin hikayesi de ilginç! Aslında dizi, Netflix’te yayınlanan aynı isimli dizinin yerli versiyonu olarak çekiliyor. İddialı isimlerin rol aldığı dizinin dikkat çeken isimleri arasında Demet Evgar yer alıyor.

Zira oyuncu, rol aldığı her yapımda performansıyla büyük beğeni toplayan bir isim. Sinema ve tiyatronun yanı sıra oyuncu geçtiğimiz sezonlarda Avlu dizisiyle ekrana gelmişti. Dizideki oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan oyuncu, bu kez bir başka dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Bu diziye dikkat! Alevlerin Ardından ekranı ateşe verecek! Kim kimi oynuyor belli oldu... 8

Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü de yeni dönemin sevilen ve başarılı isimlerinden. Başrolü Evgar ile paylaşıyor bu iki isim. Ahmet Katıksız’ın yönetmenliğini yaptığı ve Ay Yapım’ın imza attığı dizi, sezonun iddialı işlerinden birisi olacak. Zira hikayesi acı bir olaya dayanıyor!

Alevlerin Ardında dizisinde kimin kimi oynayacağı ise belli oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medya hesabından bu detayları kulis bilgisi olarak verdi. Buna göre Demet Evgar, dizide Cemre’yi oynayacak. Partneri Çelebi’yi ise Cem Bender oynuyor.

Dilan Çiçek Deniz Rüya’yı ve Rüya’nın eşi İskender’i Berken Güven oynarken, Ömer’i ise kısa bir süre önce Çukur dizisinden ayrılan Cihangir Ceyhan oynayacak. Ömer, Rüya’yı büyük yangından kurtaran kişi olacak ayrıca.

Dizide Çiçek karakterini ise Hazar Ergüçlü oynuyor. Ergüçlü, bilindiği gibi bir kaç sezondur ekranda yoktu. Ancak Netflix’in Hakan Muhafız dizisinde rol aldı. Hazar Ergüçlü’nün oynadığı Çiçek karakterinin partneri Ali’yi ise Toprak Can Adıgüzel oynayacak.

Bu diziye dikkat! Alevlerin Ardından ekranı ateşe verecek! Kim kimi oynuyor belli oldu... 9

Dizinin orjinal hikayesi…

Alevlerin Ardından (The Bonfire Of Destiny) dizisi, Netflix’in dikkat çeken yapımları arasında. Orjinal dizinin hikayesi aslında gerçek bir olaya dayanıyor. 1897 yılında Paris’te yaşanan büyük ve yıkıcı bir yangının ardından 3 kadının hayatı, ihanetler, aldatmacalar ve romantik çalkantılarla alt üst olmasının hikayesi anlatılıyor. Gerçek bir olaydan esinlenerek çekilen dizinin yerli versiyonunun nasıl bir yangın hikayesiyle bağlanacağı ise merak konusu. Fransız dizisi. Olay, bir kermes için kullanılan büyük ahşap bir binada çıkan yangınla başlıyor. Yangın 20 dakika sürüyor ve her şeyi kül ederken 120 kişi de hayatını kaybediyor. En trajik kısım ise bu yangında ölenlerin hepsi kadın…İşte bu olaydan yola çıkarak yangında ölen ve kurtulan insanları hayatları işleniyor.