Ana sayfa Dizi Haberleri This Is Us dizisinin yerli versiyonu Hayat Gibi, boynuz kulağı geçer durumu yaşayabilir!

This Is Us dizisinin yerli versiyonu Hayat Gibi, boynuz kulağı geçer durumu yaşayabilir!

tarafından ker_def

Amerika’nın en ünlü dizilerinden birisi de This Is Us…

Son dönemde Amerika, adeta bu diziyle yatıp kalkıyor…

Şimdi de dünyada ilk kez This Is Us dizisi Türkiye’de Fox TV için uyarlanıyor…

Med Yapım ve Fox’un birlikteliğinde nasıl bir uyarlama ortaya çıkacağı merak konusu…

Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, Elçin Afacan, İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı, Serkan Ercan belli olan oyuncular…

Ancak hemen hatırlatmak lazım daha önce uyarlanan ‘Desperate Housewives’ dizisinin yerli versiyonu Umutsuz Ev Kadınları, yurt dışı satışında dizinin aslında çok daha başarılı olmuştu.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu duruma dikkat çektiği yazısında, This Is Us uyarlamasından son bilgileri yazdı:

“Medyapım tarafından çekilecek ve FOX’ta yayınlanacak olan ABD’nin en popüler dizilerinden ‘This Is Us’ın oyuncuları belli oluyor. Merak edilen diğer bir konu, adının ne olacağı… Kulağıma gelen, şu sıralar üzerinde durulan ismin
‘Hayat Gibi’ olması yönünde…

Yerlisi aslında çok satar

İddialı bir laf oldu. ‘Desperate Housewives’ yerlisi ‘Umutsuz Ev Kadınları’nda bu yaşandı. ‘Bana göre, kendi başına çok iyi bir dizi olan ‘Umutsuz Ev Kadınları’nın özellikle Orta Doğu pazarında orijinalinden beş kat daha fazla fiyata satıldığını yazmıştım. Şimdilerde bu pazarı elinde tutan MBC kanalı, malum bizim dizilere ambargo koydu. Yine de ABD’nin en çok izlenen projelerinden olan ‘This Is Us’ın yerli halinin, yurt dışı satışlarının iyi olacağını düşünüyorum.”