Ana sayfa Sosyal Medya Timuçin Esen’i özleyen hayranları müjde! Kavuşmaya az kaldı!..

Timuçin Esen’i özleyen hayranları müjde! Kavuşmaya az kaldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Kanal D’de yayınlanan Hekimoğlu dizisi ile gelen oyuncu Timuçin Esen,  Dr. House isimli ABD dizisinden uyarlanan Hekimoğlu’ndaki performansıyla hafızalara kazındı.

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu dijitalde yayınlanacak yeni dizisi ile hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Suç, gizem ve psikolojik gerilim türündki Ben Gri adlı dizide başrolde yer alan oyuncuya Hekimoğlu dizisindeki rol arkadaşı Ebru Özkan eşlik ediyor. Oyuncunun hayranları tarafından merakla beklenen dizi, 16 Kasım’da Disney Plus’ta görücüye çıkacak.

Gerilim sahneleriyle dikkat çeken dizi, Disney Plus için çekilen yerli yapımlar arasında 3. sırada yayınlanan dizi oldu! The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyesi bulunan dijital yayın platformu Disney Plus’ın yeni orijinal dizisi olan Ben Gri’nin yapımcılığını OGM Pictures üstlenmekte. Hikayesini Banu Kiremitçi Bozkurt yazarken, senaryosunu ise OGM yazım grubu üstlendi.

Yağmur Taylan ve Durul Taylan’ın yönetmenliğini yaptığı dizi ayrıca Alican Yücesoy, Buce Buse Kahraman, İlayda Akdoğan, Mücahit Koçak, Onur Bilge ve Selin Kahraman gibi genç ve usta isimleri bir araya getiriyor.