Ana sayfa Dizi Haberleri Hiç kimse bunu tahmin etmemişti! Yalı Çapkını dizisinde bir cinayet mi işlendi?

Hiç kimse bunu tahmin etmemişti! Yalı Çapkını dizisinde bir cinayet mi işlendi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını dizisi, Cuma akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor! Star TV’de ekrana gelen dizinin bu hafta 9. bölümü yayındaydı. İzleyiciyi adeta ekrana kilitleyen bir bölüm yaşandı. Dizide, babasının zorla evlendirmek istediği Suna’yı, Abidin’in de yardımı ile Ferit ve Seyran evden kaçırıp kendi yalılarına getirdiler!

Ferit’in, ‘Mavi Boncuk’ isimli Yeşilçam filminde Emel Sayın’ın bir halıya sarılıp kaçırılması sahnesinde esinlendiği bu kaçırma hikayesi, eğlenceli bir şekilde ekrana getirildi. Evden kaçarken çok endişelenen Suna, önce bir gece Pelin’in evinde saklandı. Ardından, odalarına yeni bir halı alma bahanesi ile Seyran ve Ferit, Suna’nın yalıya bu yolla sokulmasını sağladılar.

Odaya gelen Suna, Seyran’ın telkinleri ile babasını aradı. En azından bir haber vermesi gerektiğini düşünen Seyran, büyük bir hata yaptığını daha sonra öğrenecekti! Suna’nın telefonu ile zaten kaybolmasına çok sinirlenen Kazım, iyice küplere bindi! Bu olayda Seyran’ın parmağı olduğunu anlayan Kazım, soluğu yalıda aldı.

Hiç kimse bunu tahmin etmemişti! Yalı Çapkını dizisinde bir cinayet mi işlendi? 16

Ferit’in bahçede Sultan ile konuştuğu bir anda odalarına çıktı! Seyran ve Suna, korku içinde kapıyı zorlayan babaları karşısında çaresiz kaldılar! Suna saklanırken Seyran da kapıyı açtı. Kazım, kızının boğazına yapışarak onu darbederken Suna da daha fazla dayanamayarak yerden aldığı bir dambılı babasının kafasına vurdu!

Tam bu esnada Ferit içeriye girdi. Kimin dambılla vurduğunu görmeyen Ferit, Kazım’ın kanlar içinde yataktaki görüntüsüne bakakaldı. 9. bölüm sonu kanlı biten Yalı Çapkını dizisinin izleyenleri, şimdi Kazım’ın ölüp ölmediğini merak ediyor! Kimsenin tahmin bile edemediği bir hikayeye ilerlediğini düşünüyor izleyiciler!

Hiç kimse bunu tahmin etmemişti! Yalı Çapkını dizisinde bir cinayet mi işlendi? 17

Suna’nın babası Kazım’ı öldürmüş olması ihtimali ile tahminler de havada uçuşuyor! Cinayeti Ferit’in üstleneceği tahminlerini yapanlar dikkat çekiyor. Kazım gerçekten öldü mü, 10. bölümde herkes yanıtını bulacak ama eğer durum böyleyse, Yalı Çapkını dizisinde artık kahkaha yerini gerilime bırakacak gibi duruyor!

İzleyicileri çok şaşırtan son sahne sonrası Kazım’ın kafasında bir yara ile kurtulma şansı da mümkün. Ancak olanları nasıl açıklayacaklar, Seyran-Suna ve Ferit bu durumu hem yalıdaki herkesten ve en çok da dedesinden nasıl saklayacak, onlara durumu nasıl izah edecek, Kazım ne yapacak, Suna için tehlike dahada mı büyüyecek ayrı bir merak konusu!

Hiç kimse bunu tahmin etmemişti! Yalı Çapkını dizisinde bir cinayet mi işlendi? 18

Pek çok soru havada uçuşurken, pek çok tahmin de ortaya dökülüyor! İzleyiciler bu durumun diziyi bambaşka bir yere götürmesinden dolayı heyecanlı olsa da Ferit ve Seyran’ın bir cinayet meselesi ile hikayelerinin başka bir drama gitmesini de pek istemiyor! Zira dizinin en sevilen sahneleri, bu ikilinin sürekli atışıp didiştikleri sahneler…

İşte 9. bölümün o son sahnesi ve gelen yorumlardan bazıları…

Hiç kimse bunu tahmin etmemişti! Yalı Çapkını dizisinde bir cinayet mi işlendi? 19

Hiç kimse bunu tahmin etmemişti! Yalı Çapkını dizisinde bir cinayet mi işlendi? 20

Hiç kimse bunu tahmin etmemişti! Yalı Çapkını dizisinde bir cinayet mi işlendi? 21

Hiç kimse bunu tahmin etmemişti! Yalı Çapkını dizisinde bir cinayet mi işlendi? 22

Hiç kimse bunu tahmin etmemişti! Yalı Çapkını dizisinde bir cinayet mi işlendi? 23

Hiç kimse bunu tahmin etmemişti! Yalı Çapkını dizisinde bir cinayet mi işlendi? 24

Hiç kimse bunu tahmin etmemişti! Yalı Çapkını dizisinde bir cinayet mi işlendi? 25