Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş’ın Çukur’a katıldığı asparagastı ama şimdi gerçek olabilir!

Tolga Sarıtaş’ın Çukur’a katıldığı asparagastı ama şimdi gerçek olabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir youtube kanalı tarafından ortaya atılan asparagas haber, sonra bu kaynak tarafından yalanlanmış ve özür dilenmişti. Ancak iş işten geçmiş ve birçok internet sitesi hayali bir karakter üzerinden Tolga Sarıtaş’ın adını Çukur dizisine yazmıştı.

Sarıtaş hayranlarının bir bölümü bu durumu memnuniyet ile karşılarken, bir bölümü ise Sarıtaş’ın Çukur’a girmesini istemediklerini belirten yorumlarla sosyal medyada bölünmüştü.

Ancak haberin asparagas olduğu çok fazla yerde duyurulmadığı için de Sarıtaş’ın Çukur’a katıldığı yönünde bir algı oluştu.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu bu konuyu yetkililere sordu. Aldığı yanıt ise şaşırtıcıydı.

“Yok böyle bir durum” diyerek aldığı bilgiyi aktaran Koloğlu, yetkililerin “Ama hani olsa hiç de fena olmazdı” şeklindeki sözlerine de yer verdi.

Belki Tolga Sarıtaş, Çukur’a katılmış değil ama yarattığı etkiye bakarak böyle bir gelişmenin olması da kimseyi şaşırtmayacak.

Zira Sefirin Kızı dizisi ile reyting yarışına girişen ve geri düşeceği de anlaşılan Çukur için sürekli gündemde kalmak ve iddialı isimleri kadroya katmak önemli bir taktik.

Bu noktada Çağatay Erdenet karakteri ile Nejat İşler’in yapımda rol aldığını hatırlatalım.

Koloğlu, yazısında şöyle diyor: “Bizde sürpriz bitmez, onu belirtelim” diye kapıyı da açık bıraktılar. Yani yeni isimler her an olabilir.”

Bakalım Çukur dizisinin yeni bölümlerinin sürprizleri kimler olacak.