Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinde Menekşe’ye haksızlık yapılıyor!

Sefirin Kızı dizisinde Menekşe’ye haksızlık yapılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tülin Yazgan’ın canlandırdığı Menekşe, dizide Neslihan Atagül’ün hayat verdiği Nare karakteri ile karşılaştırılıyor. Birisi Sancar’ın eski aşkı, diğeri ise eşi.

Dizinin hayranları sosyal medyada Menekşe karakterine kızgınlıkları nedeniyle Tülin Yazgan’a da olumsuz mesajlar yolluyor. Ancak oyuncu bu yorumlardan pek de olumsuz etkilenmediğini anlattı.

Yazgan, “Dizide sizden nefret ediyoruz ama tatlı biriymişsiniz aslında” diyorlar. Mutlu oluyorum bu duruma” dedi.

Menekşe karakterinde kendisini cezbeden yönleri anlatan Yazgan, şu sözleri ile dikkat çekti:

“İnsanın kim olduğu, ancak önüne çıkan engeller ve bu engeller karşısında yapacağı seçimlerle ortaya çıkar. Menekşe kimine göre haklı, kimine göre fettan, bazıları onu oldukça kötü bulurken, bazıları ise “Yerinde ben olsam, ben de aynısını yapardım.” düşüncesine kapılabiliyor. Rolümde ilgimi çeken de tam olarak bu: İnsana ve hayata dair, keskin çizgileri olmayan yoğun bir belirsizlik. Menekşe’nin gerçekte kim olduğunu ise, tabii ki zaman gösterecek.”

blank

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ü buluşturan yapımda Menekşe karakteri ilerleyen bölümlerde daha da öne çıkacak.

Sefirin Kızı dizisinin diğer yapımlardan farkını anlatan Tülin Yazgan, “Hepimiz; tercih ettiklerimiz, hayatın önümüze çıkardıkları ve geçmişimiz arasındaki ince çizgide aslında kim olduğumuz sorusuna cevap arıyoruz. Sefirin Kızı’nda geçmişimizin şu anki tercihlerimizi nasıl etkileyebileceğini çok güçlü bir şekilde görüyor, hissediyoruz. Nereye giderseniz gidin, bitmemiş hikayeler bir şekilde tekrar karşınıza çıkıp hayatınızı etkileyebiliyor” açıklamasında bulundu.