Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman hayranları dizinin final yapacağına inanmak istemiyor!

Tolgahan Sayışman hayranları dizinin final yapacağına inanmak istemiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tolgahan Sayışman, Erkan Avcı ve Yıldız Çağrı Atiksoy’un başrolünde ekran yolculuğuna devam eden Şampiyon dizisinin 34. bölüm itibariyle final yapacağı açıklanmıştı. Tolgahan Sayışman da tek sezonluk bir proje olduğunu devam etmeyeceğini söylemişti.

Ancak Şampiyon dizisini en başından bu yana tutkuyla izleyen bir grup izleyici var ki, hala dizinin yayından kalkacağına inanmak istemiyor. 6 Ağustos Perşembe günü yayınlanacak olan 33. bölüm fragmanlarına yorum bırakan izleyiciler, dizinin final olmasını istemediklerini belirten yorumlarda bulunuyor.

Ancak final bölümü dahil çekimlerin tamamlandığını açıklayan Tolgahan Sayışman, 31 Temmuz Cuma günü instagram hesabından tüm takipçilerine veda mesajı dahi paylaşmıştı.

Sayışman, veda mesajında şöyle yazdı: “Herkese öncelikle ailesi ve sevdikleriyle birlikte mutlu bayramlar dilerim. “Şampiyon” dizisinin son planını çekerek çekimlerini tamamlamış bulunmaktayız. ”Şampiyon” için emek harcamış a’dan z’ye herkese ve desteklerini esirgemeyen izleyicilerimize sonsuz teşekkür ederim. Tekrar en kısa zamanda görüşmek üzere.”

Tolgahan Sayışman hayranları dizinin final yapacağına inanmak istemiyor! 7

Bu mesaja rağmen hala Şampiyon dizisi hayranlarının final olacağına inanmaması sosyal medyada dikkat çekiyor… Sayışman’ın yeni adresi dahi belli oldu.

Ünlü oyuncu, yeni sezonda Şeref Sözü isimli Show Tv dizisinde izleyicilerle buluşacak.