Ana sayfa Sosyal Medya Hilal Altınbilek paylaştı, Bir Zamanlar Çukurova hayranları heyecan yaptı!

Hilal Altınbilek paylaştı, Bir Zamanlar Çukurova hayranları heyecan yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, 2 sezondur ekranda adeta fırtına estiriyor… Başarılı performansıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Hilal Altınbilek de Züleyha karakteri ile kalpleri kazanmaya devam ediyor.

Reytingleriyle son yılların en başarılı yapımlarından olan Bir Zamanlar Çukurova, geçtiğimiz sezon Mucize Doktor’un müthiş sıçrayışına rağmen, izleyicisini tutmayı başarmıştı. 3. sezonda da dizinin yine yüksek ilgi ve reyting oranları ile sürmesi şaşırtıcı olmayacak.

Birçok hayranı “en iyi kadın oyuncu” ödülü alması gerektiği konusunda fikir birliği yapsa da Hilal Altınbilek’e Altın Kelebek’te beklediği ödül gelmemişti… Bir Zamanlar Çukurova ekibi Adana’da toplandı. Hilal Altınbilek yaptığı paylaşım ile dizi hayranlarını heyecanlandırdı.

Ünlü oyuncu, instagram hesabından şu mesajı paylaştı:

Akşam saatleri set hatırasıdır…????????(????) ???????????? iyi akşamlar herkese????????????????????

Hilal Altınbilek paylaştı, Bir Zamanlar Çukurova hayranları heyecan yaptı! 7

İşte bu paylaşım binlerce beğeni aldı ve ekibin yeniden bir araya geldiğini ve çekimlerin başlayacağını öğrenen dizi hayranları büyük mutluluk yaşadıklarını yorumlarıyla belirtti. “Züleyha’yı özledik, hadi dizi başlasın artık” şeklinde yorumlar yapıldı. Dizinin 3. sezon bölümlerinin Eylül ayında yayınlanması bekleniyor.

Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrolünde yer aldığı dizinin kadrosu çok geniş… Bülent Polat, Selin Yeninci, Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova, Serpil Tamur gibi usta isimler de önemli karakterlere hayat veriyor. Ayrıca bu sezon diziye iki önemli oyuncu katıldı. Bunlardan birisi Nazan Kesal, diğeri de Furkan Palalı. İki ünlü isim de 3. sezonda diziye büyük katkılar yapacak.