Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman için tarih tekerrür etti, yine çok iddialı bir dizi yine hayal kırıklığı!

Tolgahan Sayışman için tarih tekerrür etti, yine çok iddialı bir dizi yine hayal kırıklığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tolgahan Sayışman, Cuma akşamları ekrana gelen Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı isimli dizi projesiyle yeniden ekranlara dönüş yaptı. Oyuncunun kariyer çizgisini yakından takip eden hayranları, Şeref Sözü isimli 2020 yılında yayınlanan dizinin nasıl büyük bir kırılma olduğunu iyi hatırlıyor.

Şeref Sözü dizisi için o kadar büyük emek harcandı ve o kadar büyük paralar ortaya döküldü ki, 2020 yılının en iyi çıkışı yapması beklenen projelerden birisi olarak görülüyordu. Tolgahan Sayışman da bu hikayenin erkek başrolü olarak diziye çok güvenmişti. Hatta Dikili’nin karşısındaki Kalem Adası proje için bambaşka bir görüntüye kavuşturuldu

Sezonun en iyi dizisi olabilme potansiyeli ile yola çıkan Şeref Sözü, ne yazık ki, beklenenden çok düşük reytingler aldı ve hayal kırıklığı yarattı. Sadece 4 bölüm ekranda kalan dizinin ardından Tolgahan Sayışman, televizyon projelerine ara vereceğini ve iş adamı kimliği ile ticaret yapacağını duyurmuştu.

Tolgahan Sayışman için tarih tekerrür etti, yine çok iddialı bir dizi yine hayal kırıklığı! 8

Sayışman ayrıca kendisine yapım firması da kurdu ve çeşitli projeler için yapımcı olarak perde arkasına çekildi. İşte Şeref Sözü dizisindeki büyük başarısızlık ile yaşanan oyuncunun bu kariyer kırılmasında şimdi benzer bir sorun daha ufukta gözüküyor.

TRT1’in geçen sezon yine büyük bütçeler ile ortaya çıkardığı, Ulaş Tuna Astepe ve Engin Altan Düzyatan gibi çok etkili iki oyuncuyla aradığı başarıyı tam olarak bulamadığı Barbaros Hayreddin Paşa’nın hikayesinde ikinci sezonda da büyük hayal kırıklığı yaşanıyor.

Tolgahan Sayışman’ın başrol olarak büyük beklentilerle başladığı dizinin ikinci bölümü de yayınlandı ve reytingler çok kötü geldi.

Ortalamanın çok altında kalan reytingler ile adeta hayal kırıklığı yaratan Barbaros Hayreddin dizisi, TRT1’in tüm olanaklarını kullanarak hazırladığı bir yapım olarak biliniyor.

Tolgahan Sayışman için tarih tekerrür etti, yine çok iddialı bir dizi yine hayal kırıklığı! 9

Dizinin ikinci bölümü tüm kişiler kategorisinde 23. olurken, AB grubunda 20. sırada ve ABC1’de de 19. olarak herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Barbaros Hayreddin Paşa gibi Türk tarihinde ismi altın harflerle yazan bir ismin hikayesinin bu kadar düşük reytingler alması şaşırtıcı oldu.

Tolgahan Sayışman ise 2020 yılında Şeref Sözü dizisiyle yaşadığı büyük beklentilerin karşılanmadığı, izleyicinin yeterince ilgi göstermediği Barbaros Hayreddin dizisiyle aynı süreci ikinci kez yaşıyor.