Ana sayfa Sosyal Medya Tolgahan Sayışman kazanın psikolojinden kurtuldu, çok başka bir heyecan yaşıyor

Tolgahan Sayışman kazanın psikolojinden kurtuldu, çok başka bir heyecan yaşıyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon Şeref Sözü isimli dizide başrolde yer alan ancak projenin kısa süreli olması nedeniyle büyük şok yaşayan Tolgahan Sayışman, uzun bir süre televizyon projelerine ara verdiğini duyurmuştu. Ticarete atılan oyuncu, inşaat ve tekstil üzerine işler yaptıklarını ve yoğun olduğunu da açıklamıştı. Yine bir iş seyahati için İzmir’e arkadaşı ile birlikte giden oyuncu, dönüş yolunda yaptığı kaza ile gündeme geldi.

Tolgahan Sayışman ve aracı kullanan arkadaşı hafif yaralarla kurtuldukları bir kaza atlattı. Sayışman yaşanan bu üzücü kaza ile ilgili detaylı bilgileri ilk kez açıkladı. Oyuncu, “Göz açıp kapayıncaya kadar bitti. Ucuz atlattık, büyük bir kazaydı. Çok şükür Allah’a. Arkadaşım kullanıyordu arabayı. Öndeki araç kaza yaptı, bariyerlere girdi. Çok da yağışlı bir havaydı. Ona çarpmamak için biraz panikle hareket edince, kontrolünü kaybetti. Kayarak yoldan çıktık, daha sonra takla attık. Çok şükür. Bir şey hissetmedi, ufak tefek şeyler oldu. Çok da büyütülecek abartılacak bir şey yok” diye konuştu.

Vücudunda bazı küçük yaralanmalar olduğunu ifade eden oyuncu, “Kırık, çıkık yok. Boynum biraz ağrıdı. Kolumda çizikler, bacağımda çarpmadan ötürü morluk vardı, geçti gitti hepsi. Kimseyi paniğe sevk etmek istemedim. Böyle durumlarda çok fazla soğukkanlı oluyorum. İl Emniyet Müdür sağ olsun çok yardımcı oldu. Arkadaşım biraz panik oldu, onu sakinleştirdim, sonra evimize döndüm” diye konuştu.

Kazanan psikolojini atlattığı görülen oyuncu, şu sıralarda kızı Alina’yı kucağına almayı sabırsızlıkla bekliyor. Mayıs sonu, Haziran başı gibi eşi Almeda Abazi’nin doğum yapmasını beklediklerini ifade eden Tolgahan Sayışman, çok heyecanlı olduklarını ifade etti.

Oyuncu, “Biraz daha tecrübeli olduğum için, ilkine göre heyecan biraz düşük ama merakla bekliyorum” diye konuştu. Bütün kız çocuk babası olan arkadaşlarının farklı bir deneyim olduğunu söylediğini belirten Sayışman, heyecanını ifade etti.

Eşi için bu sürecin zor geçtiğine de değinen oyuncu, evden çıkmaktan zorluk çektiği günler olduğuna değindi.