Ana sayfa Sosyal Medya Canan Ergüder hayranlarının dizi özlemi bitiyor!

Canan Ergüder hayranlarının dizi özlemi bitiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ay Yapım tarafından hazırlanmakta olan Menajerimi Ara isimli dizide Barış Falay ile birlikte başrolde Canan Ergüder bulunuyor… 2017 yılında Yıldızlar Şahidim dizisinden bu yana sadece Behzat Ç.’nin yeniden çekilen bölümlerinde yer alan Canan Ergüder, esasında 2015’te biten Güllerin Savaşı’ndan bu yana dizi hayranlarını tatmin edecek bir yapımda yer almamıştı.

Menajerimi Ara dizisinin yayınlanan fragmanlarında Canan Ergüder’i gören hayranları mutluluklarını sosyal medyada ifade ediyor. Ünlü oyuncunun yayınladığı dizi ile ilgili paylaşımlara bir çok özlem içeren yorum yapılıyor.

Behzat Ç’de Savcı Esra olarak gönülleri kazanan Canan Ergüder, 2007 yılında yayınlanan Bıçak Sırtı dizisinden bu yana başarıyla farklı karakterlere hayat verdi. Oyuncu şimdi de oyuncular ve menajer dünyasını anlatan Menajerimi Ara dizisiyle ekranda yer alacak olmanın heyecanı içinde.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi güçlü oyunculardan oluşan kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle heyecanla beklenen ‘Menajerimi Ara’ dizisinin geri sayımı devam ediyor. Ne zaman ekrana geleceği henüz netleşmeyen dizinin fragmanını yayınlayan Canan Ergüder’e hayranlarından birçok yorum geldi. İşte o yorumlardan bazıları:

“Merakla beklenen dizi…

Çok heyecanlandım. Umarım çok güzel bir iş olur.

Özlemiştik , merakla bekliyorum.

Hayırlı olsun, harikasınız sizi çok seviyorum.

Canan Ergüder her zaman çok güzel.

Bayılıyorum size. Ekranlarda görmek ne güzel.”

Bu gönderiyi Instagram'da gör

@menajerimiara @ayyapim @startv

Canan Erguder (@cananerguder1)'in paylaştığı bir gönderi ()