Ana sayfa Dizi Fragmanları Tövbeler Olsun dizisi 1 haftalık aradan sonra geri dönüyor!

Tövbeler Olsun dizisi 1 haftalık aradan sonra geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Pazar akşamları yayınlanmakta olan Tövbeler Olsun beğeni toplayan yapımlardan birisi. Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizi, geçtiğimiz hafta ekrana ara vermişti.

Türkiye – Rusya milli maçı nedeniyle yayınlanmayan dizinin 1 haftalık rötarın ardından 10.bölümünü 18 Ekim Pazar Akşamı izleyebilirsiniz. Dizinin absürd komedi tarzı, bu tür dizileri sevenler için adeta bulunmaz nimet.

Sosyal medya yorumlarında diziye yönelik övgüler var. “Hem eğlendiriyor hem güldürüyor, tek kelime ile muhteşem” diye yorum bırakan hayranlar, TRT1’in reytingleri düşük olmasına rağmen diziye destek olmasından da çok memnun.

Tövbeler Olsun hayranları da heyecanla Pazar akşamını bekliyor. Bu arada dizide yönetmen değişikliği olduğunu da hatırlatalım. Serdar Akar, görevini devretti.

Tövbeler Olsun dizisini artık Şafak Bal yönetiyor. Dizinin 10.bölümünden 2. fragman yayınlandı. Videodan yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili detayları izleyebilirsiniz.