Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay meslektaşı İsmail Ege Şaşmaz’ı en özel gününde yalnız bırakmadı

Berk Oktay meslektaşı İsmail Ege Şaşmaz’ı en özel gününde yalnız bırakmadı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Savaşçı dizisinde Kaan Bozok karakterini oynayan Berk Oktay, son dönemde sıkça dizinin akıbeti ile ilgili sorulara muhatap kalıyor ama dizinin çekimlerinin hala başlamadığı da yaptığı paylaşımlardan görülüyor. Oyuncu, kısa bir süre önce sevgilisi Yıldız Çağrı Atiksoy ile birlikte Cunda’da tatildeydi.

Oktay’ın sezon başında Savaşçı dizisinin yapım şirketi Limon Film ile anlaşma sağladığı duyulmuştu. Ancak çekimlerin hala başlamamış olması, diziyle ilgili endişeleri de arttırıyor. Eldeki 3 stok bölüm yeni sezonda yayınlandı ve bitti.

Çekimlerinin Eskişehir’de sürmesi beklenen diziyle ilgili bir bilgi olmadığı gibi, Berk Oktay’ın da sosyal medya hesabını takip edenler bir bilgi alamıyor. Oyuncuya sürekli diziyi soruyorlar ama yanıt yok!

Berk Oktay ise şu sıralar İstanbul’da olduğunu yine sosyal medya hesabından gösteriyor. Oyuncu son olarak meslektaşı İsmail Ege Şaşmaz’ın en özel gününde yanındaydı. Şaşmaz, geçtiğimiz gün, bir süredir beraber olduğu Hande Ünal ile nişanlandı. Berk Oktay da arkadaşının yanındaydı.

Berk Oktay, birlikte çekilen fotoğraflarını paylaştı:

Siz hayırdır:)

Berk Oktay meslektaşı İsmail Ege Şaşmaz'ı en özel gününde yalnız bırakmadı 7