Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Aslı Pamuk yakıyor! Yeni Hayat dizisinde stiliyle hayranlarını mest etti!

Melisa Aslı Pamuk yakıyor! Yeni Hayat dizisinde stiliyle hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk’un olduğu, yapımcılığını Karga Seven Pictures’ın üstelendiği Yeni Hayat yakında Kanal D’de! Tayanç Ayaydın ve Nilperi Şahinkaya’nın da başrollerinde yer aldığı dizi orijinal bir hikayeye sahip… Dizinin 1. bölümünden yayınlanan fragmanlar da büyük ilgi gördü.

Serkan Çayoğlu hayranlarının heyecanla beklediği bir dizi. Mart ayından bu yana da gündemde olduğu için izleyiciler iyice merakta… Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk arasındaki uyumun da ilk değerlendirmelere göre iyi olması Yeni Hayat dizisinin başarılı olabileceğine işaret ediyor.

Melisa Aslı Pamuk’un güzelliği, zarafeti, giyimi ve ortaya koyduğu imajı izleyiciler tarafından büyük beğeni toplamış durumda. En çok da reyting kurbanı olmasından korkuluyor…

Serkan Çayoğlu hayranları oyuncuyu uzun süredir ekranda bekliyordu. Halka dizisindeki başarısı büyük takdir görmüştü. Şimdi ise Yeni Hayat’taki performansı merak ediliyor. Ancak dizinin Kanal D’de olması ve belirli bir reyting noktasına ulaşamaması durumunda da sıkıntıya girme ihtimali de bazı izleyicileri daha şimdiden kaygılandırmış durumda.

“Dizi şimdiden efsane gözüküyor, umarım uzun soluklu bir dizi olur” diye mesaj bırakan izleyiciler, Yeni Hayat dizisinden çok umutlu olduklarını belirtiyorlar.