Ana sayfa Dizi Haberleri Ushan Çakır yeni diziye başlamadan bir başka ünlü diziye konuk oldu!

Ushan Çakır yeni diziye başlamadan bir başka ünlü diziye konuk oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Ufak Tefek Cinayetler dizisinde izleyicilerin ekranda izleme fırsatı bulduğu Ushan Çakır, 2 yıllık aranın ardından yeniden ekranlara dönüş yapma kararı aldı. Ünlü oyuncunun yeni dizi projesi de ortaya çıktı.

Uzun yıllardır başarılı performansı ile bilinen, birçok farklı karaktere hayat veren Ushan Çakır, yeni sezonun dikkat çeken Kırmızı Kamyon isimli dizisinden gelen teklifi kabul etti. Görkem Sevindik’in de başrolünde yer alacağı bilinen dizinin hikayesi kahraman itfaiyecilerin hayatları üzerine olacak.

Uslan Çakır,yeni dizisi öncesinde ise Star TV’nin iddialı dizisine konuk oluyor. Menajerimi Ara isimli dizinin 13 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak 16. bölümünde Melis Birkan ile birlikte konuk olarak yer alacak olan Ushan Çakır, uzun bir aradan sonra yeniden hayranları ile buluşacak.

Kırmızı Kamyon dizisinin ise hazırlıkları hala devam ediyor. Oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. Suavi Doğan’ın 10. Ev isimli yapım firması ile Ay Yapım’ın ortaklaşa hazırladıkları bu dizinin bir hayli iddialı bir yapım olması bekleniyor.

Show TV’de yayınlanacak dizide Ushan Çakır da Cem rolüyle önemli isimlerden birisi olacak.