Ana sayfa Dizi Haberleri Tövbeler Olsun isimli Hasan Kaçan imzalı dizinin oyuncu kadrosu yıkılıyor!

Tövbeler Olsun isimli Hasan Kaçan imzalı dizinin oyuncu kadrosu yıkılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1 yeni sezonun en iddialı yapımlarının hazırlığını sürdürüyor. Şimdiye kadar ortaya çıkan diziler arasında yeni sezonda TRT1’in özel kanallar ile dizi konusunda ciddi bir rekabete girişeceği görülüyor…

TRT1 artık oyunu kuralına göre oynayıp, büyük bütçeli ve önemli isimleri ekranında tutarak izleyicileri kendisine çekmeye çaba harcayacak. İşte bu noktada Hasan Kaçan’ın senaryozunu yazdığı ve yapımcılığını üstlendiği Tövbeler Olsun dizisi de büyük dikkat çekiyor.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Serdar Akar’ın yöneteceği dizinin kadrosuna yeni oyuncular katıldı. İki ailenin hikayesinin anlatılacağı yapıma katılanlar arasında önemli isimler bulunuyor.

Tövbeler Olsun isimli Hasan Kaçan imzalı dizinin oyuncu kadrosu yıkılıyor! 9

İddialı bir kadro kuruldu. Blu TV imzalı Saygı dizisiyle anlaşan Erkan Can ayrıca Tövbeler Olsun dizisinden gelen teklifi de kabul etti.

Tövbeler Olsun isimli Hasan Kaçan imzalı dizinin oyuncu kadrosu yıkılıyor! 10

En son Hekimoğlu dizisinde izlediğimiz Güven Kıraç da TRT dizisi ile anlaşma sağladı.

Tövbeler Olsun isimli Hasan Kaçan imzalı dizinin oyuncu kadrosu yıkılıyor! 11

İpek Tuzcuoğlu, en son 2017 yılında Yalaza dizisinde yer almıştı. Oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden TRT1 ekranına dönüş yapacak.

Çiçek Dilligil, Sercan Badur, Merve Erdoğan, Naz Çağla Irmak, Seda Akman ve Ünal Silver yeni dizinin kadrosuna katılan diğer oyuncular.

Tövbeler Olsun dizisinin ilk okuma provalarına da başlandı. Çekimlerin de yakın zaman içinde başlaması bekleniyor.