Ana sayfa Sosyal Medya Zalim İstanbul çekimleri bitince Bahar Şahin ilk ne yaptı?

Zalim İstanbul çekimleri bitince Bahar Şahin ilk ne yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Zalim İstanbul dizisi, 22 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 39.final bölümü ile izleyicilerine veda ediyor. Bu dizideki performansı ile büyük başarı sağlayan Bahar Şahin, popülerliğini de artırdı. Ceren karakterini imza atan oyuncu, kariyerinde önemli bir adımı Zalim İstanbul dizisiyle attı. Artık yurt dışında da tanınan Bahar Şahin, 1,6 milyon kişinin takip ettiği instagram hesabında da yaptığı paylaşımlarla gündemde kalmayı iyi biliyor.

Gençliği, enerjisi, doğallığı ile göz dolduran Bahar Şahin, Zalim İstanbul dizisinin çekimlerinin tamamlanmasının ardından bir değişiklik yaptı. Saçlarını değiştiren, kahkülü ile yeni bir tarzı tercih eden oyuncu, yeni imajını takipçilerinin beğenisine sundu.

Zalim İstanbul çekimleri bitince Bahar Şahin ilk ne yaptı? 8

Zalim İstanbul çekimleri biter bitmez yaptığı bu değişiklikten sonra ünlü oyuncu, kahkülünün nasıl oduğunu da takipçilerine sordu.

Ünlü oyuncuya arkadaşlarından da çeşitli yorumlar geldi.Sercan Yaşar, “Zehra mı koysam senin adını” diye bir yorum bırakınca Bahar Şahin’den “Benim Adım Feriha” çıkışı geldi.

Zalim İstanbul çekimleri bitince Bahar Şahin ilk ne yaptı? 9

Bahar Şahin, bu yanıtı ile Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy’un birlikte rol aldığı Benim Adım Feriha dizisine de bir gönderme yapmış oldu.