Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Yağız, Gökberk Demirci ile aşk yaşadığı için mi Yemin dizisinden ayrıldı?

Özge Yağız, Gökberk Demirci ile aşk yaşadığı için mi Yemin dizisinden ayrıldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Magazin basınında yer alan Yemin dizisinin başrol oyuncuları Gökberk Demirci ile Özge Yağız arasındaki aşk iddiaları büyük dikkat çekti. İki oyuncu da bu dizideki performansları sayesinde isimlerini duyurdu.

Özge Yağız’ın Ocak ayında yapımcıya sezon sonu ayrılacağını söylemesi de herkesi şaşırtmıştı. Zira, dizi hem Türkiye’de hem de yurt dışında çok iyi bir performans sergiliyor. Yemin dizisinin özel bir izleyici kitlesi var. Bu kitle yapımın bir kaç sezon daha devam etmesini sağlayacaktır.Ayrıca Latin Amerika ülkelerinde The Promise adıyla yayınlanan dizi 10’dan fazla ülke tarafından satın alındı.

Yemin dizisiyle birlikte Özge Yağız da ismini yurt dışında duyurmaktaydı. Böyle önemli bir noktada iken, Özge Yağız’ın neden diziyi bıraktığı merak konusu olmuştu.

Özge Yağız, Gökberk Demirci ile aşk yaşadığı için mi Yemin dizisinden ayrıldı? 7

Magazin basınındaki iddiaların temeli sosyal medya paylaşımlarına dayanıyor ama iki oyuncu da bir aşk yaşadıkları yönünde açıklamada bulunmadı.

Akıllara takılan Özge Yağız’ın neden bu kadar çok konuşulduğu bir dönemde Yemin dizisini bıraktığı sorusunun yanıtı… Gökberk Demirci ile Özge Yağız arasında bir aşk var mı, bilmiyoruz ama genç oyuncunun diziden bu dönemde ayrılmasının altında farklı bir detay olduğu akılları kurcalıyor.