Ana sayfa Dizi Fragmanları Tövbeler Olsun reytinglerde kötü, sıralamada iyi!

Tövbeler Olsun reytinglerde kötü, sıralamada iyi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Tövbeler Olsun dizisinin 4. yeni bölümü 30 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak. İlk 3 bölümü yayınlanan dizinin kitlesi oluşmaya başladı. Absürd bir komedi yapımı olan dizi aynı zamanda TRT1’in 2020-2021 sezonunda yayına aldığı ilk yeni dizi olarak da dikkat çekiyor.

Güven Kıraç, Erkan Can ve İpek Tuzcuoğlu’nu buluşturan dizinin kemik bir izleyici kitlesi oluştu. Ancak reyting sonuçlarının çok tatmin edici olmadığını hemen hatırlatalım. 23 Ağustos Pazar akşamı yayınlanan Tövbeler Olsun dizisi 3.bölümünün totalde 5., AB ve ABC1 gruplarında 4. sırada yer alması dikkat çekiyor.

Ancak, dizinin reytingleri çok düşük. Dün akşam totalde 1.97, AB’de 2.28 ve ABC1 kategorisindi ise 2.23 reyting alan Tövbeler Olsun’dan daha iyi performans beklenirdi.

Dizinin oyuncu kadrosunun çok iyi olmasına rağmen, hikayedeki kopukluk da reytinglerin üzerinden olumsuz bir teki yarattı. Dizinin karşısında hiçbir rakip dizi olmamasına rağmen aldığı bu oranlar kış sezonu için yeterli olmayacaktır.

Tabii ki TRT1, reyting üzerinden ilerleyen bir kanal değil. Pazar akşamları için Tövbeler Olsun dizisinin ekranda kalması istenir ise, reklam gelirleri düşük de olsa TRT1 yapımın arkasında durabilecek bir durumda…

Dizinin 4. yeni bölümünden ilk görüntüler de ortaya çıktı. İşte 30 Ağustos Pazar akşamı yayınlanacak olan 4. bölümden ilk fragman: