Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozkoparan 24 Haziran 24. bölüm fragmanı yayınlandı!

Tozkoparan 24 Haziran 24. bölüm fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

Tozkoparan dizisi TRT1 ekranında artık Pazartesi günleri saat 20.00’de yayınlanmakta. Daha önce Pazar günleri yayınlanan dizi, yaz ayı boyunca ekranda olacak. Yeni katılan oyuncularla birlikte daha da dikkat çeken Tozkoparan dizisinin 23. bölümü 17 Haziran Pazartesi akşamı TRT1 ekranında yayınlandı.

24 Haziran Pazartesi akşamı ekrana gelecek 24. bölümden ilk görüntüler de paylaşıldı. Videodan 24. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Sıra dışı ve macera dolu hikayesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın ekrana gelen 23. bölümünde neler yaşanmıştı?

Ormanda kaybolan Mete’nin Celal tarafından bulunup kampa getirilmesi sevinçle karşılanır. Celal’in çocuklara, özellikle de Mete’ye karşı özel ilgisi Salih Hoca’nın tedirginliğini katlamıştır. Her ne kadar Celal’in gizli niyetini ortaya çıkarmak istese de bu, sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Bir önceki yarışı Mavi Ay kaybettiğinden dolayı Celal’e verdiği sözü tutan Mete, onun kendisini eğitmesine izin verir. Celal’in verdiği özel eğitim Mete’nin daha önce tüm bildikleri ile çatışmaktadır. Bu durum Mavi Ay cephesinde bir huzursuzluğa sebep olur.

Diğer taraftan da Karayel’in önceki yarışı hile ile kazandığına inanan Mavi Ay bu hileyi ortaya çıkarmak için bir plan yapar. Karayel’i konuşturmak adına Burak’ın bir yalan makinesi tasarlaması, kampta eğlenceli anların da yaşanmasına sebep olacaktır. Cihan’ın yaşadığı sıkıntılı günleri geride bırakması için Kerime devreye girer ve
Yasemin’i de yanına alıp yaptığı planı uygulamaya geçirir. Okuldan uzaklaştırılmasında Nevzat’ın bir parmağının olduğunu bilen Cihan ise Nevzat’la kozunu paylaşabilmek için kampta bir fırsat yakalayacaktır.

Mete’nin Celal’in etkisi altında kalıp değişiyor oluşu, bu durumdan huzursuz olan Elif’i Mete’den uzaklaştırırken beklenmedik bir şekilde Sinan’a yakınlaştırır. Mete ve Sinan Elif konusunda karşı karşıya gelirlerken; her ikisini de Elif’in başına gelen beklenmedik bir olay bir araya getirecektir.