Ana sayfa Dizi Haberleri Tozkoparan dizisi birçok özelliği ile ilgi görmeyi çoktan hak etti!

Tozkoparan dizisi birçok özelliği ile ilgi görmeyi çoktan hak etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Haziran ayı itibariyle Pazartesi akşamları yayınlanmaya devam eden Tozkoparan dizisi, eğitici özelliği ile dikkat çekmeyi hak ediyor.

Çocukları tehlikelere karşı dizi üzerinden uyaran bir proje olmasının yanı sıra eğlenceli yanları ve usta oyuncularıyla da Tozkoparan, TRT1 ekranında yaz ayları daha çok ilgi görmeyi hak ediyor.

Burak Kut’un ardından Cemal Hünal’ın da kadrosuna katıldığı Tozkoparan dizisinde daha önce çeşitli dizilerde izlediğimiz çocuk oyuncu Özgür Ege Nalcı, Mete karakteriyle başrolde.

Nalcı, Muhteşem Yüzyıl, Şubat, 20 Dakika, Güzel Çirkin, Kaçak, Tatar Ramazan, Kiraz Mevsimi ve Bizim Hikaye dizilerinde yer almıştı.

Macera odaklı çocuk dizisi olmasının yanı sıra yetişkinlerin de dikkatini çekecek yanları bulunan Tozkoparan dizisi ailecek izlenebilecek bir yapım konumunda bulunuyor.

Tozkoparan dizisi birçok özelliği ile ilgi görmeyi çoktan hak etti! 7

Çocukların yaratıcılığını besleyecek sahneler de dikkat çekmekte. Çeşitli oyunlar üzerinden çocuklar için eğitici bilgiler de dizi üzerinden verilmekte.

Tozkoparan’ın çeşitli sahneler üzerinden herkese inanılmaması gerektiğine yönelik mesajlar ayrıca kötü insanların varlığına işaret eden dozu da gayet iyi ayarlanan sahnelerle çocukların gelişimine olumlu katkı yapacak konluar da barındırdığını hatırlatalım.