Ana sayfa Sosyal Medya Halit Ergenç hayranlarının beklediği Nomen dizisi yola çıktı!

Halit Ergenç hayranlarının beklediği Nomen dizisi yola çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Disney Plus’ın ekran yüzlerinden olan Halit Ergenç, hayranları tarafından yeni projeleri merakla beklenen isimlerin başında geliyor.

Yıllardır ekranlarda yer alan ve bugüne kadar canlandırdığı birbirinden önemli projelerle yeteneklerini sergileyen oyuncu, sadece ülkemizde değil, yurt dışında da geniş bir hayran kitlesine sahip. Halit Ergenç’in yeni dizisi Nomen de bu nedenle heyecanla bekleniyor.

Usta oyuncu önceki ay yaptığı açıklamada yeni bir proje olduğunu ama net bir durum olmadığını söylemişti. Yeni projeler için Halit Ergenç, “Görüşmelerimiz var, netleşmiş bir şey yok. Gelen işleri değerlendiriyorum. Bir rol beklentim olmuyor, gelen teklifler arasında role ve senaryoya bakıp ona göre karar veriyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Nomen dizisiyle ilgili gelişmeler ise hızlı ilerliyor ve oyuncunun dizi için çalışmalara başladığı ortaya çıktı. Halit Ergenç, Star TV ekranında 2020 yılında yayınlanan Babil dizisinin ardından uzun bir süredir kameralar karşısına geçmedi. 1,5 yıllık aradan sonra yakında sete çıkacak olan oyuncu, rolü için hazırlıklarını başlattı.

Sıradışı bir hikayesi olan dizide rol almayı kabul ettikten sonra provalara katıldığı ortaya çıkan Halit Ergenç, hayranlarını da fazlasıyla meraklandırıyor.

Karısının komada olması sonrasında yaptığı buluş ile onunla telepatik yöntemlerle anlaşan bir adamın hikayesini canlandıracak olan oyuncu, bu projede Songül Öden ve Melis Sezen gibi iki önemli kadın oyuncu ile partnerlik yapacak.

Zafer Külünk’ün hikayesini yazdığı Nomen dizisi, Disney Plus’ın üzerinde titizlikle durduğu orijinal Türk dizilerinden birisi konumunda. Deniz Türkali’nin de kadrosuna katıldığı dizinin ön hazırlıkları tamamlanma aşamasına geldi ve yakında çekimlerin başlaması bekleniyor.