Ana sayfa Dizi Haberleri Tozluyaka dizisinde kavga sahnesinin kamera arkası çok eğlenceli!

Tozluyaka dizisinde kavga sahnesinin kamera arkası çok eğlenceli!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları Fox TV ekranında yayınlanan ve yaz sezonunun en başarılı dizilerinden birisi olarak öne çıkan Tozluyaka’nın setinden çok hoş görüntüler paylaşıldı.

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar gibi usta isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi bir gençlik yapımı olduğu için genç oyuncular da çok dikkat çekiyor. Bazıları ilk kez bir dizi setinde yer alan gençler arasında tecrübesiyle dikkat çeken kişi ise Ulvi Kahyaoğlu… Benim Adım Melek dizisi ile etkileyici bir performans ortaya koyan Ulvi Kahyaoğlu, Tozluyaka dizisinin de en dikkat çeken isimlerinden birisi oldu.

Çekimlerinde çok eğlenceli anların yaşandığı dizinin bazı sert sahnelerinin nasıl çekildiği konusu da paylaşılan görüntülerle ortaya çıktı. Okulun bahçesinde gençler arasında yaşanan kavganın çekimleri aslında eğlenceli anlara sahne olmuş. Ancak ekranda kavga eden gençler görenler gerilim yaşamış olabilir ama sette tam tersi bir durum var.

Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak gibi genç oyuncuların kadrosunda bulunduğu Tozluyaka’nın reytingleri de gayet iyi gidiyor.

Pazartesi akşamları birincilikler elde eden ve yaz sezonunun en iyi çıkış yapan projelerinin başında gelen Tozluyaka hem hikayesi hem oyuncu kadrosu hem de oluşturulan atmosfer ile uzun süre devam edebilecek bir proje görüntüsünde bulunuyor.

İki farklı dünyaya ait gençlerin aralarındaki mücadele, dostluk ilişkisi ve trajik olayların anlatıldığı diziyi Pazartesi akşamları Fox TV ekranında izleyebilirsiniz.