Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Zerrin Sümer yeni projenin yeni babaannesi oldu!

Zerrin Sümer yeni projenin yeni babaannesi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1945 yılında İzmir’de dünyaya gelen Zerrin Sümer hem sinema hem dizi hem de tiyatro dalında birbirinden önemli projelere imzasını attı. Son dönemde daha çok dizilerde görmekte olduğumuz Zerrin Sümer, en çok da Savaşçı dizisindeki Akkız Bozkurt karakteri ile akıllarda kalıcı olmuştu.

Sefirin Kızı dizisinde de Feride olarak yer alan oyuncu, ayrıca geçen yıl yaz aylarında Gönül Dağı Kurban isimli bölümde de Dürdane karakteri ile yerini aldı.

Zerrin Sümer’i yeniden setlere döndüren proje için ise yakında sete çıkılacak. İnandır Beni isimli sinema filminin kadrosuna katılan oyuncu, Ekin Koç ile Ayça Ayşin Turan’ın başrolündeki filmde yeniden izleyicilerin karşısına çıkacak.

Önümüzdeki hafta çekimlerine başlanması beklenen İnandır Beni filminde ayrıca bir başka usta isim Yıldız Kültür de bulunuyor.

Sahra ile Deniz karakterlerinin aşkının anlatılacağı hikayede Zerrin Sümer, Deniz karakterinin babaannesi olarak yer alacak.

Tarihi ve turistik bölge olan Asos’ta çekimleri yapılacak olan filmde bir reklam ajansında çalışan Sahra ile başarılı bir fotoğrafçı olan Deniz’in etkileyici aşk hikayesini izleyeceksiniz.