Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Ergenç’in yeni dizisi Nomen, 7 yıl sonra bir usta oyuncuyu dizilere döndürecek!

Halit Ergenç’in yeni dizisi Nomen, 7 yıl sonra bir usta oyuncuyu dizilere döndürecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Halit Ergenç’in başrolünde yer alacağı Disney Plus’un yeni dizisi Nomen ile ilgili gelişmeler artıyor… Dizinin provalarına başlandığı ortaya çıkarken, son hazırlıkların da tamamlanması bekleniyor.

Çekimlerine yakında başlanması beklenen Nomen dizisinde Halit Ergenç’in komada olan karısı ile telepatik yöntem ile iletişim kurmayı başaran bir karakteri canlandıracağı ortaya çıkmıştı. Farklı hikayesi ile dikkat çeken Nomen dizisinde Songül Öden ve Melis Sezen de kadroda yer alan isimler arasında bulunuyor.

Nomen dizisiyle birlikte bir usta oyuncu daha setlere 7 yıl aradan sonra geri dönecek. 1944 yılında dünyaya gelen Deniz Türkali, uzun süredir dizilerde rol almıyordu. Oyuncuyu izleyiciler en son 2015 yılında Kaderimin Yazıldığı Gün isimli dizideki Saadet karakteri ile izlemişti.

Halit Ergenç'in yeni dizisi Nomen, 7 yıl sonra bir usta oyuncuyu dizilere döndürecek! 7

Yeniden dizilere dönmeyi kabul eden Deniz Türkali, 7 yıl aradan sonra yeniden setlere adım atmış olacak. Halit Ergenç’in canlandıracağı karakterin annesi olarak hikayede izleyeceğimiz Deniz Türkali, bugüne kadar yer aldığı sinema filmleri ile büyük başarılar kazandı.

Dizilerde de etkili rollerde izlediğimiz oyuncu, Dudaktan Kalbe dizisinde Şahika ve Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde de Perihan karakterleri ile beğeni toplamıştı.

Halit Ergenç de bu dizi ile birlikte 2 yıldır ara verdiği setlere yeniden dönüş yapmaya hazırlanıyor. Oyuncu en son Babil isimli diziyle Star TV ekranında hayranlarının karşısına çıkmıştı.